Tillbaka till support Innehåll och media Block Inbäddningsblock Bädda in innehåll från andra plattformar

Bädda in innehåll från andra plattformar

Använd inbäddningsblocket för att visa innehåll från tredjepartstjänster online på din webbplats. Den här guiden listar alla plattformar som stöds och som du kan bädda in.

Lägg till inbäddningsblocket

Du kan lägga till inbäddningsblocket på en sida genom att klicka på blockinfogarikonen + och ska efter ”bädda in”. Alternativt kan du skriva /bädda in på en ny rad och trycka på returtangenten:

Lägg till ett inbäddningsblock med snedstreckskommandot
Lägga till ett inbäddningsblock med snedstreckskommandot

Du hittar detaljerade instruktioner om hur du lägger till block här.

Så här bäddar du in innehåll

Första gången du lägger till inbäddningsblocket visas en tom textruta:

Inbäddningsblocket utan en angiven URL.
URL-ruta för inbäddningsblocket

För att bädda in innehåll från en annan webbplats följer du dessa steg:

1. Hämta URL:en (dvs. länken) för innehållet som du vill bädda in från någon av de tjänster som stöds.
  2. Klistra in URL:en i textrutan för inbäddningsblocket:
  3. Klicka på knappen Bädda in. URL:en kommer automatiskt att konverteras till en lämplig inbäddning när sidan visas.
Animerad GIF som visar processen med att klistra in en Spotify-URL i inbäddningsblocket och klicka på Bädda in.

Tjänster som stöds

Du kan bädda in innehåll från följande tjänster:

Video

Ljud

Bilder

Övrigt

Finns det en tjänst som inte stöds som du skulle vilja se i den här listan? Kontakta oss och berätta vilken!

Bädda in en iframe eller annan kod

Många onlinetjänster tillhandahåller en iframe– eller script-kod som ett inbäddningsalternativ. Om du har en webbplats med tillägg aktiverade kan du bädda in dessa koder på din webbplats med hjälp av blocket Anpassad HTML.

På webbplatser utan tillägg stöds inte iframe- och script-koder. Du kan använda en vanlig textlänk i inbäddningsblocket från många plattformar som stöds.

Blockinställningar

När du väljer ett block kommer du att hitta ytterligare blockinställningar i den högra sidopanelen. Om du inte ser sidopanelen kan du behöva klicka på ikonen för Inställningar längst upp till höger för att öppna inställningarna. Ikonen ser ut som en kvadrat med två ojämna kolumner:

Ikonen för Inställningar i redigeraren, med ett verktygstips för "Inställningar" nedanför.
Klicka på ikonen för Inställningar för att öppna blockinställningarna

Ändra storlek för mindre enheter

Många inbäddningar inkluderar ett alternativ för att ändra storlek på innehållet för mindre enheter.

Detta kommer att bevara det inbäddade innehållets bildförhållande när storleken på webbläsarens fönster ändras.

Övriga inställningar

Beroende på det inbäddade innehållet kan du också hitta: