Tillbaka till support Innehåll och media Block Blocket Senaste kommentarer

Blocket Senaste kommentarer

Blocket Senaste kommentarer  visar de senaste kommentarerna som läsare har lämnat på din blogg.

Blocket Senaste kommentarer

Så här ser det ut när det är inbäddat i redigeraren.

Du kan lägga till blocket  Senaste kommentarer  på en sida genom att klicka på knappen Lägg till block. Den finns i avsnittet Widgets . Du kan också skriva /senaste och klicka på Senaste kommentarer.

Snedstreckskommando för de senaste kommentarerna

Lägg till senaste kommentarerna med ett snedstreckskommando.

Du hittar detaljerade instruktioner om hur du lägger till block här.

Blockverktygsfält

Varje block har egna blockspecifika kontroller som låter dig manipulera blocket direkt i redigeraren.

Justera senaste kommentarer

Blockverktygsfältet för blocket Senaste kommentarer har alternativ för justering. För att justera kategorierna ska du först klicka på dem. Välj därefter mellan justering till vänster, mitten eller höger. De kommer att vara vänsterjusterade som standard.

Justeringskontroll för senaste kommentarer
Justeringskontroller för blocket Senaste kommentarer

Blockinställningar

Varje block har specifika alternativ i redigeringsfältet förutom de alternativ som finns i blockverktygsfältet. Om du inte ser sidopanelen klickar du bara på kuggikonen bredvid knappen Publicera.

Blockinställningar
Blockinställningar

Inställningar för senaste kommentarerna

Med inställningar för senaste kommentarerna kan du välja om du vill visa profilbild, datum och/eller utdrag. Alla alternativ är aktiverade som standard. Du kan också välja hur många kommentarer du vill visa inom blocket.

Inställningar för senaste kommentarerna
Inställningar för senaste kommentarerna

Avancerat

Via fliken Avancerat kan du lägga till en CSS-klass till ditt block, så att du kan skriva anpassad CSS och utforma blocket som du tycker passar.

I det avancerade avsnittet kan du lägga till en CSS-klass till ditt block.
I det avancerade avsnittet kan du lägga till en CSS-klass till ditt block.