Tillbaka till support Konto Fakturering och uppgraderingar Välj ett WordPress.com-paket

Välj ett WordPress.com-paket

Välj WordPress.com för att bygga din webbplats med ett blixtsnabbt webbhotell, intuitiv redigering samt allt du behöver för att få din publik att växa. Den här guiden hjälper dig att bestämma vilket WordPress.com-paket som passar dina behov.

Ingår gratis

Oavsett vilket paket du väljer, inklusive gratisversionen av WordPress.com, kommer din webbplats att ha följande:

Allt du behöver

Design

Tillväxt

Tjäna pengar

Säkerhet

Lägg till betalfunktioner

Uppgradera till valfritt betalpaket för ytterligare funktioner, inklusive domäner, stilanpassning, reklam, tillägg, e-handel och mycket mer. Besök våra dedikerade guider för att ta reda på vad som ingår i vart och ett av våra paket:

Kallades tidigare Personal-paketet.

Kallades tidigare Premium-paketet.

Kallades tidigare Business-paketet.

Kallades tidigare Commerce-paketet.

Vanliga frågor

Varför bör jag överväga att köpa ett paket?

Du behöver inte köpa ett paket förrän du är redo att få din publik eller ditt företag att växa. När du är beredd att ta nästa steg har vi olika paket som passar dina behov.

Våra paket är skräddarsydda för att passa olika behov, från behoven hos författare som behöver en plats där de kan uttrycka sin individualitet till behoven hos småföretagare som behöver en e-handelslösning.

Hur väljer jag rätt paket?

1. Tänk på vilka funktioner du behöver och gör en lista.
  2. Kolla in sidan Paket för att utforska alla tillgängliga alternativ.
  3. Kontakta våra supporttekniker för att få hjälp med att göra det bästa valet för dina behov.

Vad händer om jag ändrar mig?

Du kan uppgradera eller nedgradera ditt paket när som helst. Vi hjälper dig gärna att ändra ditt paket. Allt du behöver göra är att kontakta våra supporttekniker och berätta om dina behov. Vi hjälper dig gärna att fatta rätt beslut.

Vad händer om jag kör fast?

Om du någon gång kör fast svarar vårt team gärna på eventuella frågor. Du kan kontakta oss med alla möjliga frågor – från frågor om att navigera ditt konto till specifika instruktionsrelaterade frågor – och, naturligtvis, eventuella felsökningsbehov.

Varför bör jag välja att ha min webbplats hos WordPress.com?

Det finns flera olika anledningar till att vi anser att WordPress.com är den bästa webbplatsbyggaren i världen:

Kan jag använda mitt paket för mer än en webbplats?

Även om du kan skapa mer än en webbplats på ditt konto måste varje ny webbplats ha ett eget betalpaket om du vill använda funktionerna i ett betalpaket på webbplatsen.

Äldre WordPress.com-paket

Vissa av våra tidigare WordPress.com-paket har tagits bort från vårt urval av paketalternativ. Dessa äldre paket erbjuds inte längre för nya webbplatser på WordPress.com-plattformen, men de kan förbli aktiva på webbplatser som tidigare har uppgraderats.

Kunder som för närvarande äger äldre paket kan välja att behålla dessa paket, eller så kan de byta till ett av våra tillgängliga paket som listas i den här guiden. Vi rekommenderar att du uppgraderar till ett aktivt paket för att undvika att missa de senaste funktionerna. Den närmaste motsvarigheten till det äldre Pro-paketet är vårt Creator-paket.