Tillbaka till support Innehåll och media Block Senaste inläggsblocket

Senaste inläggsblocket

Det senaste inläggsblocket visar dina senaste inlägg, vilket gör det lätt för dina läsare att se vad som är nytt på din blogg.

Senaste inläggsblocket
Så här ser det ut när det är inbäddat i redigeraren.

Det senaste inläggsblocket kan läggas till på en sida genom att klicka på knappen Lägg till block. Det finns i avsnittet Widgets . Alternativt kan du skriva /senaste och klicka på Senaste inläggen.

Snedsträckskommando för de senaste kommentarerna
Lägg till senaste kommentarerna med ett snedstreckskommando.

Du hittar detaljerade instruktioner om hur du lägger till block här.

Block-verktygsfält

Varje block har egna blockspecifika kontroller som låter dig manipulera blocket direkt i redigeraren.

Block-verktygsfältet för det senaste inläggsblocket har alternativ för:

Verktygsfält för det senaste inläggsblocket
Block-verktygsfält för det senaste inläggsblocket.

Blockinställningar

Varje block har specifika alternativ i redigeringsfältet förutom de alternativ som finns i blockverktygsfältet. Om du inte ser sidopanelen klickar du bara på kuggikonen bredvid knappen Publicera.

Blockinställningar
Blockinställningar

Inställningar för senaste inlägg

Med inställningar för senaste inlägg kan du välja hur du vill ordna inläggen enligt följande alternativ:

Du har också möjlighet att välja en viss kategori eller underkategori att visa inlägg från. Du kan också ange antalet inlägg som ska visas (om du har färre inlägg än gränsen så visas antalet inlägg) samt växla publiceringsdatumet till och från.

Inställningar för senaste inlägg
Inställningar för senaste inlägg

Avancerat

I avsnittet Avancerat kan du lägga till en CSS-klass till ditt block.
I avsnittet Avancerat kan du lägga till en CSS-klass till ditt block.