Tillbaka till support Innehåll och media Block Blocket Öppettider

Blocket Öppettider

Blocket Öppettider gör det möjligt att visa öppettiderna för ditt företag på din webbplats.

Lägg till dina öppettider genom att välja blocket Öppettider via infogarikonen.

Lägg till blocket Öppettider

Du kan lägga till blocket Öppettider genom att söka efter det i listan med block.

Redigera dina öppettider

Standard för öppettider är 09:00 till 17:00, måndag till fredag.

För att sätta en dag som Stängt klickar du på reglaget Öppet/Stängt:

Om du vill justera öppettiderna klickar du på värdet som du vill ändra. Därefter skriver du antingen in ett nytt värde eller anger ett nytt värde med uppåt-/nedåtpilarna:

Om du vill lägga till fler timmar för en dag klickar du på Lägg till timmar och anger dina ytterligare timmar:

Blockvisning

När du har angett öppettider för varje dag klickar du utanför blocket Öppettider. Du kan då se ungefär hur blocket kommer att se ut på din webbplats:

När sidan/inlägget visas kommer blocket att visas på ett liknande sätt, men den faktiska stilen på texten (typsnitt, färg, avstånd) bestäms av ditt tema.

Avancerat

Via fliken Avancerat kan du lägga till en CSS-klass till ditt block, så att du kan skriva anpassad CSS och utforma blocket som du tycker passar.