Tillbaka till support Innehåll och media Block Blocket Klassificeringar

Blocket Klassificeringar

Med blocket Stjärnklassificering kan en författare lägga till recensioner på webbplatsen.

Blocken kan bara skapas och infogas i ett inlägg av författaren, de möjliggör inte återkoppling eller omröstningar av användare som läser inlägget.

Lägga till blocket

Du kan lägga till blocket på en sida genom att klicka på knappen Lägg till block. Den finns i avsnittet Widgets. Alternativt kan du, om du behöver en snabb metod, skriva /Antal stjärnor.

Här är ett exempel:

Ett exempel på ett stjärnklassificeringsblock tillagt under text.

Halvsymbolsklassificeringar

Om du har svårt att välja mellan en klassificering på 4 eller 5 stjärnor, kan du sätta en halvstjärnig klassificering genom att klicka två gånger på klassificeringen.

GIF-bild som demonstrerar halvsymbolsklassificeringen

Du hittar detaljerade instruktioner om hur du lägger till block här.

Färganpassning

Blocket Stjärnklassificering kan anpassas med din egen färg. Använd sidopanelen Blockinställningar för att välja en färg för dina klassificeringar.

Här är ett exempel där färgen röd väljs:

Avancerat

Via fliken Avancerat kan du lägga till en CSS-klass till ditt block, så att du kan skriva anpassad CSS och utforma blocket som du tycker passar.