Terug naar Ondersteuning Inhoud en media Blokken Beoordelingsblok

Beoordelingsblok

Het blok toevoegen

Het blok kan aan een pagina worden toegevoegd door op de knop Blok toevoegen te klikken. Je kunt deze vinden in het gedeelte Widgets. Je kunt ook /Sterren intypen als a snelle methode.

Hier volgt een voorbeeld:

Een voorbeeld van een sterrenbeoordelingsblok onder een stukje tekst.

Beoordelingen met halve symbolen

Als je niet kunt kiezen of je 4 of 5 sterren wilt geven, kun je een beoordeling van een halve ster geven door tweemaal op de beoordeling te klikken.

Gif die beoordelingen met halve symbolen laat zien

Meer gedetailleerde instructies over het toevoegen van blokken vind je hier.

Kleuraanpassing

Je kunt het sterrenbeoordelingsblok personaliseren met je eigen kleur. Gebruik de blokinstellingen-sidebar om een kleur te selecteren voor je beoordelingen.

Hier volgt een voorbeeld waarin hij rood wordt gemaakt:

Geavanceerd

Met het tabblad Geavanceerd kun je een CSS-klasse toevoegen aan je blok, zodat je aangepaste CSS kunt schrijven en de stijl van het blok naar eigen wens kunt aanpassen.