Tillbaka till support Innehåll och media Block Blocket Inläggsinnehåll

Blocket Inläggsinnehåll

Blocket Inläggsinnehåll visar hela innehållet för varje inlägg eller sida som har publicerats. Det används som en del av en mall och är utformat för att automatiskt hämta innehållet som du skapar på en sida eller i ett innehåll till din webbplatssida.

Lägg till blocket Inläggsinnehåll

Blocket Inläggsinnehåll är en del av webbplatsredigeraren. Det är i webbplatsredigeraren du skapar utseendet och layouten på din webbplats, så att du senare kan skapa sidor och inlägg med din unika stil.

Börja med att gå till UtseendeRedigerare (beta), där du kan redigera standardmallen eller välja en annan mall att redigera. Läs mer om att redigera din webbplats mallar.

För att lägga till blocket Inläggsinnehåll klickar du på blockinfogarikonen + och söker efter ”inläggsinnehåll”. Klicka på det för att lägga till blocket i ett inlägg eller på en sida.

💡

Du kan också använda ditt tangentbord för att skriva /inläggsinnehåll på en ny rad och trycka på returtangenten för att snabbt lägga till en ny instans av blocket Inläggsinnehåll.

Blocket Inläggsinnehåll tillagt genom inmatning av tangentbordsgenvägen /inläggsinnehåll i fältet Lägg till block.

Du hittar detaljerade instruktioner om hur du lägger till block här.

Lägg till innehåll i blocket

När du först lägger till blocket Inläggsinnehåll i en inläggs- eller sidmall kommer det att se ut så här:

Blocket Inläggsinnehåll med verktygsfältet ovanför sig och text som förklarar att blocket Inläggsinnehåll kommer att visa alla blocken i ett enskilt inlägg eller på en enskild sida.

Till skillnad från de flesta andra block som du använder för att skapa innehåll behöver du inte modifiera innehållet i blocket Inläggsinnehåll. Istället kan du, när du har sparat din mall, tillämpa den på en sida eller ett inlägg så kommer blocket Inläggsinnehåll automatiskt att visa det innehåll som du lägger till på sidan eller i inlägget.

Blockverktygsfält

När du klickar på blocket visas ett verktygsfält med alternativ ovanför det:

Blocket Inläggsinnehåll har följande alternativ i verktygsfältet:

Blockinställningar

När du klickar på blocket kommer du att hitta ytterligare blockinställningar i den högra sidopanelen. Om du inte ser sidopanelen kan du behöva klicka på ikonen ⚙️ (kugghjulet) längst upp till höger för att öppna inställningarna.

Blockinställningarna finns i den högra sidopanelen.
Klicka på ikonen ⚙️ för att öppna blockinställningarna
Layout

Välj hur innehållet i blocket Inläggsinnehåll ska bete sig. Standardinställningen är att tillåta de inre blocken att respektera bredden på blocket Inläggsinnehåll. Alternativt kan du ange standardinnehållsbredden för element som tilldelats till centrerade kolumner eller breda kolumner.

Avancerat

Via fliken Avancerat kan du lägga till en CSS-klass till ditt block, så att du kan skriva anpassad CSS och utforma blocket som du tycker passar.