Tillbaka till support Innehåll och media Sidor och inlägg Gör snabb- och massredigeringar i WP-admin

Gör snabb- och massredigeringar i WP-admin

WP-adminpanelen innehåller alternativ för att göra snabba ändringar på flera sidor och inlägg i bulk. Det här guiden visar dig hur det går till.

De här instruktionerna gäller WP Admin-gränssnittet. Om du vill visa det här gränssnittet klickar du fliken Visa i det övre högra hörnet och väljer Klassisk vy.

Gör snabba redigeringar

Du kan ändra följande detaljer för en enskild sida eller ett enskilt inlägg utan att öppna sid-/inläggsredigerarskärmen:

För att göra en snabb redigering, utför följande steg:

1. Besök din adminpanel.
  2. Välj Sidor eller Inlägg till vänster.
  3. Se till att du visar gränssnittet i klassisk vy.
  4. Håll muspekaren över rubriken på valfri sida och välj ”Snabbredigera”.
  5. Gör dina ändringar och klicka på knappen ”Uppdatera” för att spara.
För muspekaren över sidrubriken och välj Snabbredigera när detta visas.
Så här kommer du åt Snabbredigera

Massredigera

Du kan använda massredigering för att ändra flera sidor eller inlägg samtidigt. För att göra ändringar på många sidor på en gång, utför följande steg:

1. Besök din adminpanel.
  2. Välj Sidor eller Inlägg till vänster.
  3. Se till att du visar gränssnittet i klassisk vy.
  4. Markera kryssrutorna till vänster om de sidor som du vill att ändringarna ska göras på.
  5. I rullgardinsmenyn med rubriken ”Massåtgärder” väljer du ”Redigera”.
  6. Klicka på knappen ”Tillämpa”.
  7. Du kan sedan ändra följande detaljer för alla valda objekt på en gång:
  8. Klicka på knappen ”Uppdatera” när du är klar med att massredigera dina val.
Massredigering pågår.
Massredigeringsalternativ för sidor

Panelinställningar

Använd rullgardinsmenyn ”Panelinställningar” längst upp till höger på skärmen för att visa/dölja de kolumner som visas på WP-adminsidorna och i listan över inlägg. Detta kan vara särskilt användbart när tillägg lägger till extra kolumner som kan göra att listan blir för full.

Fliken Panelinställningar är markerad.