Tillbaka till support Innehåll och media Sidor och inlägg Kopiera ett inlägg eller en sida

Kopiera ett inlägg eller en sida

Den här guiden beskriver alternativen för att duplicera en sida eller ett inlägg på din webbplats.

Duplicera en sida eller ett inlägg

Kopiera gör det möjligt att duplicera ett inlägg eller en sida, inklusive rubrik, innehåll, etiketter och kategorier, så att du kan påbörja ett nytt inlägg eller en ny sida utan att behöva ange etiketter, kategorier och formatering igen. För att kopiera ett inlägg eller en sida:

1. Klicka på Inlägg eller Sidor i din adminpanel.
  2. Klicka på ellipsmenyn (de tre vertikala punkterna) till höger om inlägget eller sidan som du vill kopiera.
  3. Välj Kopiera.
  4. WordPress-redigeraren öppnas omedelbart och skapar ett nytt inlägg med det duplicerade innehållet.

Om du har en webbplats med tillägg aktiverade och inte kan se alternativet Kopiera går du till Jetpack → Inställningar → Skriva och aktiverar alternativet ”Aktivera möjligheten att kopiera hela inlägg och sidor, inklusive etiketter och inställningar”.

Den här funktionen är inte tillgänglig om du använder ett sidbyggartillägg, men tillägget kan ha ett eget alternativ för att kopiera sidor och inlägg.

Kopiera allt innehåll

Med blockredigeraren kan du kopiera hela inlägg eller sidor till Urklipp och sedan klistra in dem i ett tomt inlägg eller på en tom sida.

• Gå till Mina webbplatser → Inlägg/Sidor.
  • Välj inlägget eller sidan som du vill kopiera.
  • Klicka på ellipsmenyn längst upp till höger i redigeraren
  • Välj Kopiera allt innehåll
  • Skapa ett nytt innehåll eller en ny sida. Högerklicka sedan och välj → Klistra in eller använd ctrl + v (PC) eller cmd + v (Mac) för att klistra in innehållet

WP-adminalternativ

De här instruktionerna gäller WP Admin-gränssnittet. Om du vill visa det här gränssnittet klickar du fliken Visa i det övre högra hörnet och väljer Klassisk vy.

Du kan kopiera ett inlägg från WP-admingränssnittet.

I listvyerna för inlägg, sidor, omdömen och portföljer hittar du alternativet ”Kopiera” genom att föra muspekaren över ett inläggsobjekt.

Om du klickar på ”Kopiera” öppnas ett nytt redigeringsfönster med följande element redan kopierade och överförda (om de finns i det ursprungliga innehållet):

Om alternativet ”Kopiera” inte är tillgängligt har du inte tillgång till det aktuella inlägget.