Tillbaka till support Flytta din webbplats Importera en hel WordPress-webbplats

Importera en hel WordPress-webbplats

Om du har en webbplats som byggts med WordPress på ett annat webbhotell som du vill flytta till WordPress.com kan du använda vårt alternativ Importera allt. Då kopieras din befintliga WordPress.org-webbplats som drivs på en egen server till din nya WordPress.com-webbplats, inklusive innehåll, media, tillägg och teman.

Förutsättningar

För att följa stegen i den här guiden behöver du:

Importera från WordPress som drivs på en egen server

⚠️

Genom att importera en webbplats med den här metoden raderas hela innehållet på WordPress.com-webbplatsen och ersätts med den webbplats som du importerar.

Gör så här för att importera en WordPress-webbplats till WordPress.com:

1. Logga in på ditt nya konto eller din nya webbplats på WordPress.com (eller skapa ett här).
  2. I adminpanelen för WordPress.com-webbplatsen går du till Verktyg → Importera.
  3. Under ”Jag vill importera innehåll från:” väljer du WordPress.
alternativ för importverktyget
  1. På nästa sida anger du den offentliga webbplatsadressen för din WordPress-webbplats som drivs på en egen server:
Skärmen Importera från WordPress med alternativet att ange webbplatsadressen för din webbplats som drivs på en egen server och "Fortsätt"
  1. Klicka på knappen Fortsätt. I bakgrunden säkerställer importverktyget till att din källwebbplats har alla nödvändiga förutsättningar.
  2. Alternativet att importera Allt kommer att vara markerat som standard. Klicka på Fortsätt för att gå till nästa skärm:
Skärmen Importera från WordPress med alternativet att importera allt som valts och en pil som pekar på "Fortsätt".
  1. På nästa skärm granskar du URL:erna för din käll- och målwebbplats och läser informationen som förklarar att innehåll, användare, teman, tillägg och inställningar kommer att ersättas på målwebbplatsen:
Skärmen för importbekräftelse bekräftar att du vill starta importen.
  1. Klicka på Importera allt om du samtycker.
  2. Klicka på knappen ”Importera och skriv över” för att starta importprocessen:
En sista varning om att Importera allt kommer att skriva över innehållet på den webbplats du importerar till.
  1. Nu kan du övervaka importförloppet eller tryggt lämna importskärmen. Vi skickar en notis till dig när importen har slutförts.
Skärm för pågående import.

Beroende på storleken på webbplatsen du importerar kan importprocessen ta allt från några minuter till några timmar. Om importen inte har slutförts inom sex timmar, eller om du ser fel under importprocessen, kan vårt supportteam hjälpa dig!

Efter importen

När importen har slutförts bör du granska webbplatsen för att se till att den ser ut som du förväntar dig.

Du kan även göra något av följande: