Terug naar Ondersteuning Account Mijn profiel beheren

Mijn profiel beheren

Je profiel is de informatie die bij je naam wordt weergegeven wanneer je reageert op WordPress.com-websites.

Je profiel vinden

Je kunt je profiel bijwerken door naar de pagina Mijn profiel te gaan. Om deze pagina te vinden, klik je op je profielfoto rechtsboven in WordPress.com:

Het profielpictogram is gemarkeerd met een oranje pijl.

De informatie op je profiel heeft betrekking op alle websites die bij je account horen. Deze informatie is openbaar toegankelijk voor iedereen op internet, dus moet je alleen informatie delen die je graag met iedereen wilt delen (ongeacht of je website wel of niet op privé is ingesteld).

Je profiel bijwerken

Je kunt de volgende velden in je profiel bijwerken:

Screenshot van een profiel met de profielinformatie, inclusief voornaam, achternaam, openbare weergavenaam en het tekstveld 'over mij'.

Profielfoto

Je profielfoto wordt weergegeven bij je opmerkingen, likes en overige activiteiten op WordPress.com-websites, of websites die Gravatar gebruiken.

Je kunt je profielfoto wijzigen door je muisaanwijzer over de huidige foto te bewegen, en op Klik om foto te wijzigen te klikken.

Profiellinks zijn links naar websites die worden weergegeven op je WordPress.com-profiel.

Klik in het gedeelte Profiellinks op de knop + toevoegen om een nieuwe website aan je profiel toe te voegen. Je kunt websites verwijderen door op de X ernaast te klikken:

Screenshot van het gedeelte Profiellinks.

Hoe mijn profiel wordt weergegeven

Nu je je profiel hebt ingesteld, kun je proberen een opmerking te plaatsen of een post te liken! Je zult zien dat je profielfoto naast je openbare weergavenaam wordt weergegeven.

Als je met je muisaanwijzer over je Gravatar beweegt, zie je een hovercard met je profielinformatie.

Screenshot van de hovercard van een Gravatar-profiel.

Klik hierop en je wordt naar je volledige profiel gebracht:

Screenshot van een Gravatar-profielpagina met een standaard gebruikersfoto en de website van de gebruiker.