Tillbaka till support Innehåll och media Block Blocket Sidbrytning

Blocket Sidbrytning

De här instruktionerna gäller för vår klassiska redigerare. Om du använder vår nya blockredigerare ska du läsa de här instruktionerna om hur du använder blocket Sidbrytning.

Med paginering, eller sidbrytningar, kan du dela upp ett inlägg eller en sida på flera sidor genom att lägga till länkar längst ner, så här:

Lägga till paginering

1. Gå till My Sites Blog Posts/Site Pages (Mina webbplatser → Blogginlägg/Webbplatssidor) och välj det inlägg eller den sida som du vill lägga till paginering på.

2. Växla till HTML-redigeraren genom att klicka på fliken längst upp i inlägget:

3. Välj var du vill göra sidbrytningen.

4. Skriv, eller klipp ut och klistra in, följande: <!–nextpage–>

5. Allt innehåll som skrivs efter <!–nextpage–> kommer att visas när du har valt nästa sida på inlägget eller sidan som ligger live.

Du kan lägga till hur många sidbrytningar i ditt inlägg eller på din sida du vill!