Tillbaka till support Webbhotell Byta PHP-version

Byta PHP-version

Webbplatser med tillägg aktiverade har möjlighet att byta PHP-versioner.

Som standard använder alla WordPress.com-webbplatser PHP-version 7.4. Business- och eCommerce-kunder kommer att kunna välja PHP 8.0 och 8.1.

Så här byter du

Gå till sektionen Mina webbplatser → Inställningar → Värdkonfiguration i din WordPress.com-adminpanel.

Titta efter rutan PHP-version. Den innehåller information om vilken PHP-version din webbplats använder för närvarande, samt gör det möjligt att byta version.

Välj den PHP-version du vill använda och klicka sedan på knappen ”Uppdatera PHP-version” för att spara dina ändringar.