Tillbaka till support Öka din publik Sociala verktyg Twitter

Twitter

Twitter är en tjänst för utbyte av korta meddelanden, vanligtvis kallade ”tweets”, mellan användare. Den här guiden beskriver flera olika sätt att integrera WordPress.com och Twitter.

Bädda in en tweet

AnvändTwitter-blocket för att bädda in en tweet på en sida eller i ett inlägg på din webbplats:

Lägg till ett Twitter-flöde

Genom att använda Twitter-blocket kan du visa dina senaste tweets i din webbplats sidopanel eller sidfot. Om du har ett webbplatsredigeraraktiverat tema kan du lägga till Twitter-blocket via Utseende → Webbplatsredigerare. Om du använder något av våra klassiska teman kan du använda alternativet Utseende → Widgetar.

Lägg till en Twitter-delningsknapp

Du kan lägga till en Twitter-delningsknapp till dina inlägg eller sidor. Detta gör det möjligt för besökare på din webbplats att dela en länk till inlägget eller sidan som en tweet från sitt konto.

Gå till Verktyg → Marknadsföring → Delningsknappar. Klicka på Redigera delningsknappar och aktivera önskat delningsalternativ, inklusive Twitter.

Läs mer om detta i vår delningsguide.

wordpress-delningsknappar

Lägg till en Följ-knapp för Twitter

Du kan uppmuntra dina besökare att följa dig på Twitter genom att lägga till en Följ-knapp för Twitter i dina inlägg, på dina sidor eller i en textwidget.

Du kan kopiera och klistra in någon av följande kortkoder i ett inlägg, på en sida eller i en textwidget. Om du använder den nya WordPress-redigeraren kan du använda kortkodsblocket för att infoga kortkoden i ditt inlägg eller på din sida.

⚠️

Om din webbplats har ett anpassat tema uppladdat eller ett tillägg installerat kommer följande kortkoder inte att fungera. Öppna det här verktyget, ange din Twitter-profillänk, välj valfritt alternativ, kopiera inbäddningskoden och använd sedan Anpassad HTML-blocket eller din inläggs- eller sidredigerare.

Kom ihåg att ersätta wordpressdotcom med ditt eget Twitter-användarnamn i följande kortkoder.

Det finns flera olika sätt att anpassa din Följ-knapp för Twitter. Du kan:

Visa en Följ-knapp och en länk till din Twitter-sida:

[twitter-follow screen_name='wordpressdotcom']

Visa endast en Följ-knapp:

[twitter-follow screen_name='wordpressdotcom' show_screen_name='no']

Visa en länk till din Twitter-sida och hur många Twitter-följare du har:

[twitter-follow screen_name='wordpressdotcom' show_count='yes']

Du kan använda så många eller så få av dessa alternativ som du vill.

Observera att Följ-knappen för Twitter även visas i tweets som har bäddats in med hjälp av Twitter-blocket.

Felsökning

Om du delar din webbplats till Twitter, men din webbplatsikon och -rubrik inte visas i dina tweets, kan du ange din URL i Twitters valideringsverktyg: https://cards-dev.twitter.com/validator

När du har gjort det klickar du på knappen Förhandsgranska kort. Dina tweets bör då visas korrekt.