Tillbaka till support Designa din webbplats Teman Premium-teman

Premium-teman

WordPress.com-samlingen med vackra och fantastiska teman fortsätter att växa med tillägget av premiumteman. Dessa har intrikata designer, spännande alternativ för anpassning och dedikerad support.

Den här funktionen är tillgänglig för webbplatser med våra WordPress.com Explorer-, Creator- och Entrepreneur-paket, samt det äldre Pro-paketet. För webbplatser med gratispaketet eller Starter-paketet, uppgradera ditt paket för att komma åt den här funktionen.

Hitta ett premiumtema

I ditt WordPress.com-konto kan du gå till UtseendeTeman och bläddra bland gratis- och premiumteman som är tillgängliga.

För att endast visa premiumteman väljer du filtret Premium:

En pil som pekar på filteralternativet ”Premium” i Tema-galleriet.

I Tema-galleriet hittar du detaljerad information om varje temas unika funktioner och en länk till en specifik demowebbplats där du kan prova respektive tema.

Skaffa ett premiumtema

Premiumteman ingår i kvalificerade paket. Du kan aktivera vilket premiumtema som helst utan extra kostnad och så ofta du vill.

Teman som har ikonen Betald bredvid är marknadsplatsteman. De är teman som skapats av tredjepartsutvecklare och som går att köpa. Om du vill veta mer kan du ta en titt på vår omfattande guide för marknadsplatsteman.

📌

Ibland kan vi bestämma oss för att pensionera ett premiumtema eftersom det är visuellt eller funktionellt föråldrat.

Om detta händer kan du fortsätta att använda temat så länge du vill, men om du byter tema kan du inte ändra tillbaka. Vi hjälper dig gärna att hitta ett nyare och bättre tema för din webbplats.

⚠️

Premiumteman som endast har konfigurerats för användning på WordPress.com kan inte överföras till WordPress.org-webbplatser som drivs på egen server.

Redigera ett premiumtema

Varje tema har egen information och en egen konfigurationsguide. För att visa detta, gå till Utseende → Teman. Högst upp på denna skärm visas namnet på ditt aktiva tema, plus länkar till informationssidan och anpassningsområdet:

Tema-galleriet med öppen meny för det aktiva temat som visar Redigera, Live-demo, Info och Support.
Det aktiva temat visas högst upp, med en länk till informationssidan, där du hittar en guide om hur du konfigurerar temat.

Support för premiumteman

Om du har ett WordPress.com-betalpaket kan du kontakta oss för att få hjälp med ditt tema här.