Tillbaka till support Konto Fakturering och uppgraderingar Entrepreneur-paketet

Entrepreneur-paketet

Välj Entrepreneur-paketet (tidigare kallat Commerce-paketet) och få allt du behöver för att skapa en kraftfull, lönsam webbplats för att sälja produkter och tjänster. Den här guiden beskriver vad som ingår i WordPress.com Entrepreneur-paketet.

Inkluderat i Entrepreneur-paketet

Entrepreneur-paketet ger dig:

E-handelsfunktioner tillhandahålls av vårt WooCommerce-tillägg, som vi installerar automatiskt med ditt Entrepreneur-paket. Entrepreneur-paketet bygger vidare på WooCommerce-tillägget med:

Nedan finns en detaljerad lista över utökningar och funktioner som ingår i Entrepreneur-paketet:

Produkter och merchandising

Få betalt

Marknadsföring

Design

Frakt

Har du precis köpt Entrepreneur-paketet? Lär dig hur du kommer igång med vår stegvisa Entrepreneur-guide.