Tillbaka till support Webbhotell PHP-miljö

PHP-miljö

På den här sidan finns viktig information om våra servrar för webbplatser med våra paket med tillägg aktiverade. Du kan använda informationen för att felsöka problem eller för att besluta om du vill ha din webbplats hos oss. Observera att dessa inställningar inte kan ändras för enskilda webbplatser.

WordPress-miljön

WordPress-version: 6.3

Servermiljö

Serverinformation: nginx
PHP-version: 7.4, 8.0, 8.1, 8.2
memory_limit: 512 MB
post_max_size: 2 GB
max_execution_time: 1200
max_input_vars: 6144
cURL-version: 7.80.0
MySQL-version: MariaDB
Maximal uppladdningsstorlek: 2 GB
SUHOSIN installerat:
ionCube installerat:
ImageMagick installerat:
Sodium installerat:
Standardtidszonen är UTC:
PDO_MYSQL installerat:
GD installerat:
fsockopen/cURL:
SoapClien:
DOMDocument:
GZip:
Multibyte-sträng:
Remote post:
Remote get:

PHP-moduler

Följande PHP-moduler finns tillgängliga på WordPress.com-webbplatser med tillägg aktiverade:

Vad gäller för webbplatser med Personal- och Premium-paketet?

Den här informationen är endast relevant för webbplatser där anpassade tillägg eller teman har installerats. Webbplatser med Personal- eller Premium-paket har inte den här funktionen och drivs i en annan miljö, vilket gör informationen i den här guiden irrelevant.

Kan jag göra ändringar i NGINX-konfigurationen?

Vissa tillägg och teman kan meddela att du måste göra ändringar i NGINX-konfigurationen för att de ska fungera. Det är dock inte möjligt här på WordPress.com. Om ett tillägg eller tema föreslår ändringar, kontakta utvecklarna för att se om de har några alternativa lösningar.

Kan jag göra ändringar i php.ini?

Vissa tillägg och teman kan meddela att du måste göra ändringar i filen php.ini för att de ska fungera. Det är dock inte möjligt här på WordPress.com. Om ett tillägg eller tema föreslår ändringar, kontakta utvecklarna för att se om de har några alternativa lösningar.

Stöds multisite på WordPress.com?

Nej, vi stöder för närvarande inte multisite på WordPress.com.

WordPress.com-paket inkluderar en omfattande lista med funktioner för enskilda webbplatser. Om du vill skapa flera webbplatser på WordPress.com går det att skapa en ny webbplats med ett befintligt WordPress.com-konto. Ett separat paket kan därefter köpas för varje ny webbplats.

Frågor?

Om du har frågor om informationen på den här sidan, eller om annat som rör vår värdtjänst, kontakta oss.

Den här sidan kan komma att ändras utan föregående meddelande.