Tillbaka till support Domäner och e-post Omdirigera webbplats

Omdirigera webbplats

Ska du lämna WordPress.com? Vill du omdirigera din .wordpress.com-webbplatsadress (inklusive alla dina permalänkar) till ditt nya domännamn? Uppgraderingen Omdirigera webbplats gör detta möjligt – och det är hur enkelt som helst att hantera omdirigeringen.

Vill du istället peka om en domän som du redan äger till en WordPress.com-webbplats? Läs hur du ansluter en domän som du redan äger.

Komma igång

Välj en webbplats att omdirigera från den här skärmen. När du har valt en webbplats anger du den nya domänen eller adressen dit du vill att din WordPress.com-trafik ska omdirigeras. Ange URL:en för målwebbplatsen i det tomma fältet och klicka på den blå knappen med texten Kör.
wordpress-omdirigera-webbplats

Du kommer att bli ombedd att bekräfta köpet. Därefter kan du betala för det i kassan. När betalningen har slutförts visas ett bekräftelsemeddelande på skärmen. Du kan testa eller ändra omdirigeringsinställningarna på sidan Domäner.

När köpet är klart behöver du ange webbplatsomdirigeringen som primär domän. Du kan ändra den primära domänen för din webbplats genom att gå till Uppgraderingar → Domäner, klicka på … bredvid en domän och välja Gör till primär domän.

Inaktivera omdirigering

Om du vill stänga av omdirigeringen ett tag utan att ta bort den gör du din WordPress.com-standardadress till din webbplats primära adress istället för omdirigeringen. Du kan ändra den primära domänen för din webbplats genom att gå till Uppgraderingar → Domäner, klicka på … bredvid en domän och välja Gör till primär domän.

Du kan stänga av omdirigeringen när som helst genom att återvända till den här skärmen och göra URL:en för webbplatsomdirigeringen till primär domän igen.

Ta bort omdirigering

Om du vill ta bort en omdirigering är det bara att ta bort uppgraderingen från dina Inköp:

screen-shot-2016-12-29-at-22-16-57