Tillbaka till support Flytta din webbplats Migrera prenumeranter från en annan webbplats

Migrera prenumeranter från en annan webbplats

Om du har flyttat från en webbplats till en annan kan du följa stegen i den här guiden för att flytta dina prenumeranter.

Krav

Flytta prenumeranter till en ny webbplats

1. Besök WordPress.com-adminpanelen för den webbplats som du vill flytta prenumeranter till (dvs. målwebbplatsen).
  2. Navigera till Användare → Prenumeranter:
Användare har valts, och undermenyn Prenumeranter är markerad.
  1. Klicka på ikonen med tre punkter bredvid knappen ” Lägg till prenumeranter” i det övre högra hörnet på skärmen:
Ikonen med tre punkter är markerad med en pil.
  1. Välj ”Migrera prenumeranter från en annan WordPress.com-webbplats”.
Länken "Migrera prenumeranter från en annan WordPress.com-webbplats" visas.
  1. Välj den webbplats som du vill importera prenumeranter från (dvs. källwebbplatsen).
Välja från vilken webbplats prenumeranter ska flyttas.
  1. Klicka på knappen ”Migrera prenumeranter”.
  2. En varning bekräftar att du vill ta bort prenumeranterna från källwebbplatsen och lägga till dem på målwebbplatsen. Klicka på knappen ”Bekräfta flytt av prenumeranter” om du vill fortsätta.
Knappen "Bekräfta flytt av prenumeranter" visas.
  1. Du kommer att få ett e-postmeddelande när prenumeranterna har migrerats. Detta kan ta mindre än en minut om antalet prenumeranter är lågt, eller något längre om det är många prenumeranter som ska flyttas.

Tänk på följande: Dina e-postprenumeranter kommer att fortsätta få e-postaviseringar om nya inlägg precis som tidigare, men WordPress.com-prenumeranter kommer endast att se nya inlägg i läsaren. De kommer inte att få e-postuppdateringar om de inte prenumererar på sådana från din nya webbplats. Det kan vara klokt att publicera ett meddelande om din kommande flytt på din gamla webbplats för att hålla dina läsare informerade.