Tillbaka till support Innehåll och media Menyer Ändra ordning på menyval

Ändra ordning på menyval

Den här guiden kommer att visa dig hur du arrangerar dina menyval i exakt den ordning som du vill att de ska visas.

Videokurs

Ändra ordning på menyval

För att ändra ordning på dina menyval följer du dessa steg:

1. Gå till Utseende → Anpassa → Menyer.
  2. Välj din meny.
  3. Klicka på länken Ändra ordning under listan med dina menyval.
  4. Klicka på ˆ uppåt- eller ˇ nedåtpilarna för att flytta ett menyval uppåt eller nedåt i menyn.
  5. Klicka på höger- eller vänsterpilarna för att bädda in eller sluta bädda in sidor under andra sidor och skapa en rullgardinsmeny.
  6. Klicka på Spara ändringar för att tillämpa ändringarna på din webbplats.
En animering med alternativet Ändra ordning aktiverat och menyval som ordnas om.

Du kan också dra och släppa ett menyval utan att först behöva klicka på knappen Ändra ordning.

Ändra ordning på menyval i WP-admin

För att ändra ordning på menyval i WP-admin går du till Utseende → Menyer. Visa din lista med menyval, klicka på menyval och dra dem till den plats där du vill att de ska vara. Klicka på Spara meny när du är klar.

Om du drar för att skapa undermenyobjekt skapas rullgardinsmenyer i de flesta temana

Nästa steg: Skapa en meny med länkar till sociala medier.