Tillbaka till support Flytta din webbplats Importera med All In One Migration

Importera med All In One Migration

Om du vill importera en hel WordPress-webbplats inklusive tillägg, teman och användare kan tillägget All-in-One WP Migration hjälpa dig göra det.

Det här alternativet är lämpligt för WordPress.org-webbplatser på egen server om du redan har provat alternativet Importera allt utan att få önskat resultat. Du kan också använda tilläggsmetoden för att importera en lokal webbplats/mellanlagringswebbplats.

Förutsättningar

Innan du börjar

Administratörskonto

Om administratörskontot på webbplatsen som du importerar från har ett annat användarnamn och en annan e-postadress än ditt WordPress.com-konto kan du inte komma åt webbplatsen när du har slutfört migreringen. Undvik detta genom att se till att administratörsanvändaren på webbplatsen som du migrerar från använder samma användarnamn och e-postadress som ditt WordPress.com-konto.

Jetpack

Om webbplatsen du migrerar från har Jetpack-tillägget installerat kopplar du från Jetpack för att undvika en identitetskris.

Steg ett: Exportera din befintliga webbplats

1. Installera och aktivera tillägget All-in-One WP Migration på webbplatsen du vill importera till WordPress.com.
  2. Öppna All-in-One WP Migration → Exportera på webbplatsens adminpanel.
    • Om du använder samma domännamn på den nya WordPress.com-webbplatsen behöver du inte använda funktionen Hitta och ersätt i All-in-One WP Migration → Exportera. Om du byter domännamn som en del av migreringen bör du dock först ange ditt nuvarande domännamn i fältet Hitta och ditt nya domännamn i fältet Ersätt med. Skapa sedan din exportfil med stegen ovan.
  3. Klicka på Exportera till och välj alternativet Fil. De andra metoderna som finns här kostar pengar, men alternativet Fil ingår i gratisversionen av All-in-One WP Migration.
  4. Vänta tills filen har förberetts.
  5. Klicka på nedladdningsalternativet för att spara filen på din dator. Filen kommer att vara i formatet .wpress.

Steg två: Importera till WordPress.com

1. Installera och aktivera tillägget All-in-One WP Migration på din WordPress.com-webbplats.
  2. Öppna All-in-One WP Migration → Importera på webbplatsens adminpanel.
  3. Klicka på Importera från och välj alternativet Fil.
  4. Välj .wpress-filen på din dator som du laddade ner tidigare.
  5. Vänta tills uppladdningen är klar. Beroende på webbplatsens storlek kan det ta ett tag.
  6. När uppladdningen är klar klickar du på Fortsätt för att bekräfta att du vill skriva över den befintliga WordPress.com-webbplatsen.

⚠️

Genom att importera en webbplats med den här metoden kommer hela innehållet på WordPress.com-webbplatsen att raderas och ersättas med den nya versionen av webbplatsen.

Steg tre: Kontakta oss

När du har slutfört stegen ovan skickar du ett meddelande till oss för att meddela att du just har slutfört en migrering med tillägget All in One WP Migration. Vi kommer att granska din webbplats för att kontrollera att migreringen gått smidigt.