Tillbaka till support Designa din webbplats Alternativ för sidfotskredit

Alternativ för sidfotskredit

Alla WordPress.com-användare kan välja bland flera alternativ för sidfotskrediten, från en minimalistisk WordPress.com-logotyp till textalternativ som ”A WordPress.com Website” eller ”Website Powered by WordPress.com”.

Ändra sidfotskrediten

För att hitta dessa alternativ:

1. Gå till Utseende → Anpassa → Webbplatsidentitet i den vänstra sidopanelen i din webbplats adminpanel
  2. I sektionen Webbplatsidentitet, titta efter menyn Sidfotskredit.
  3. Välj det alternativ som du vill använda. Anpassa gör det möjligt att förhandsgranska hur vart och ett av alternativen ser ut på din webbplats.
  4. När du är nöjd, välj Spara och publicera för att tillämpa uppdateringen.
Alternativ för sidfotskrediter
Alternativ för sidfotskredit

Webbplatser med tillägg aktiverade

Det här avsnittet av guiden gäller för webbplatser med våra WordPress.com Creator- och Entrepreneur-paket, samt det äldre Pro-paketet. För webbplatser med gratispaketet, Starter-paketet eller Explorer-paketet, uppgradera ditt paket för att komma åt den här funktionen.

Du har möjlighet att ta bort sidfotskrediten helt och hållet.

Övriga paket

Webbplatser med paket utan tillägg aktiverade måste behålla sidfotskrediten som den är. På dessa webbplatser kan du välja mellan någon av de alternativa formuleringarna eller WordPress-ikonen.

Det är tillåtet att ändra stilen, dvs. färger och textstorlek, på sidfotstexten med hjälp av anpassad CSS så länge det fortfarande går att läsa krediten.

Lägga till information i krediten

Det här avsnittet av guiden gäller för webbplatser med våra WordPress.com Explorer-, Creator- och Entrepreneur-paket, samt det äldre Pro-paketet. För webbplatser med gratispaketet eller Starter-paketet, uppgradera ditt paket för att komma åt den här funktionen.

Du kan också använda anpassad CSS för att lägga till innehåll, exempelvis ett upphovsrättsmeddelande, i den befintliga sidfoten.