Tillbaka till support Designa din webbplats Få hjälp med CSS

Få hjälp med CSS

Med berättigade paket kan du ändra din webbplats design med CSS-kod. Om du behöver hjälp med att göra CSS-ändringar på din webbplats beskriver den här guiden var du kan hitta support.

Den här funktionen är tillgänglig för webbplatser med våra WordPress.com Explorer-, Creator- och Entrepreneur-paket, samt det äldre Pro-paketet. För webbplatser med gratispaketet eller Starter-paketet, uppgradera ditt paket för att komma åt den här funktionen.

Titta efter alternativ till CSS

För de som har erfarenhet av att skriva datorkod kan CSS vara ett användbart sätt att anpassa ett tema. WordPress gör det dock möjligt att skapa en webbplats utan att kunna skriva kod, så du behöver inte ha någon kunskap om CSS för att designa en vacker och professionell webbplats.

Blockteman på WordPress.com tillhandahåller de mest flexibla alternativen för att anpassa alla aspekter av din webbplats design, tack vare funktionen Stilar. Om din webbplats använder något av dessa teman behöver du med största sannolikhet inte lägga till anpassad CSS, eftersom du kan finjustera visningen av respektive element i blockinställningarna.

Om du är osäker på om en ändring du vill göra är möjlig utan CSS, kontakta våra supporttekniker – vi kan WordPress-redigeraren utan och innan och ger dig gärna råd om det bästa tillvägagångssättet.

CSS används oftast för att göra designändringar i klassiska WordPress-teman, som har mer begränsade anpassningsalternativ jämfört med blockteman. Om ändringarna du vill göra skulle kräva mycket anpassad CSS som du inte kan skriva själv, överväg att byta tema nu för att göra processen med att uppdatera din webbplats design enklare på lång sikt.

CSS-hjälp

Med berättigade paket kan du lägga till CSS på din webbplats. WordPress.com erbjuder inte direkt support för att skriva eller redigera CSS. Du kan besöka sidan Om CSS för att lära dig mer om att skriva CSS, eller så kan du överväga att anlita en utvecklare eller designer. Vi rekommenderar de WordPress-experter som finns tillgängliga på frilansarnätverket Codeable.

Om du kontaktar oss och begär en ändring på din webbplats som kräver CSS kan vi rekommendera följande: