Tillbaka till support Policy och säkerhet Borttaget innehåll och avstängda webbplatser

Borttaget innehåll och avstängda webbplatser

Genom att skapa ett konto samtycker du till våra Användarvillkor och Användarriktlinjer.

Om vi finner att din webbplats eller något av dess innehåll bryter mot våra policyer kommer vi att ta bort innehåll, inaktivera vissa funktioner på ditt konto och/eller stänga av din webbplats helt.

Beroende på scenariot kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig eller lägga till ett varningsmeddelande i din instrumentpanel. Meddelandet kommer att innehålla en länk som du kan använda för att kontakta oss angående frågan, och du kan alltid kontakta oss via e-post eller via formuläret nedan för att få ytterligare förklaringar.

Vi gör misstag då och då. Om du tycker att vi har gjort något fel, kontakta oss via länken i din instrumentpanel eller genom att använda formuläret nedan. En verklig person kommer att granska din begäran och svara med vårt beslut så snart som möjligt.

Vi tar våra policyer mycket seriöst och agerar på all information som vi får för att undersöka eventuella överträdelser. Eftersom vi vill att WordPress.com ska vara en trevlig och säker miljö för alla våra användare, tillämpas våra policyer dagligen.

Kontaktformulär för borttaget innehåll och avstängda webbplatser

Använd endast detta formulär för att kontakta oss rörande din egen webbplats. Av sekretessskäl kan vi inte svara på meddelanden om webbplatser som skickas från tredje part.

Om du har glömt ditt lösenord eller på annat sätt förlorat åtkomst till ditt WordPress.com-konto, använd Kontoåterställning istället för formuläret nedan.

Kom ihåg att inte alla webbplatser som byggs med WordPress ligger på WordPress.com. Om du har en annan värd för din webbplats, kan du behöva kontakta ditt webbhotell för att diskutera din avstängning. Om du inte är säker på vilken WordPress-typ din webbplats använder, kan du ta en titt på det här diagrammet för att få mer information.