Terug naar Ondersteuning Inhoud en media Blokken Openingstijdenblok

Openingstijdenblok

Met het Openingstijden-blok kun je de openingstijden van je bedrijf op je site weergeven.

Voeg je openingstijden toe door het Openingstijdenblok te selecteren via het invoegpictogram.

Het Openingstijdenblok toevoegen

Je kunt het Openingstijdenblok toevoegen door het te zoeken in de lijst met blokken:

Je openingstijden aanpassen

De standaardopeningstijden zijn maandag tot vrijdag 09:00 tot 17:00.

Om de dag in te stellen op Gesloten, klik je op de schakelaar Open/Gesloten:

Om de openingstijden aan te passen, klik je op de waarde die je wil wijzigen, vervolgens type je een nieuwe waarde in of gebruik je de pijlen omhoog/omlaag:

Om meer Uren toe te voegen voor een dag, klik je op Uren toevoegen en voer je de aanvullende uren in:

Blokweergave

Nadat je de openingstijden hebt ingevoerd voor elke dag, klik je buiten het Openingstijdenblok en zie je hoe het blok eruitziet op je site:

Als je de pagina of het bericht bekijkt heeft het blok eenzelfde weergave, maar de daadwerkelijke stijl van de tekst (lettertype, kleur, gebruik van de ruimte) wordt bepaald door je thema.

Geavanceerd

Met het tabblad Geavanceerd kun je een CSS-klasse toevoegen aan je blok, zodat je aangepaste CSS kunt schrijven en de stijl van het blok naar wens kunt aanpassen.