Terug naar Ondersteuning Hosting Wisseling van PHP-versie

Wisseling van PHP-versie

Sites met plugins hebben de mogelijkheid om over te stappen naar andere PHP-versies.

Alle WordPress.com-sites maken standaard gebruik van PHP-versie 7.4. Business- en eCommerce-klanten kunnen kiezen voor PHP 8.0 en 8.1.

Hoe kun je overstappen?

Ga naar het gedeelte Mijn site(s) → Instellingen → Hostingconfiguratie van je WordPress.com-dashboard.

Zoek naar het venster PHP-versie. Hier kun je zien welke versie van PHP je site op dit moment gebruikt en kun je die versie wijzigen.

Selecteer de PHP-versie die je wilt gebruiken en klik daarna op de knop ‘PHP-versie bijwerken’ om je wijzigingen op te slaan.