Terug naar Ondersteuning Hosting PHP-omgeving

PHP-omgeving

Deze pagina bevat belangrijke informatie over onze servers voor sites die met ons abonnementen met plugins worden gehost. Je kunt deze informatie gebruiken voor probleemoplossing of om een besluit te nemen om je site bij ons te hosten. Let op: deze instellingen kunnen niet worden veranderd of aangepast voor een individuele site.

WordPress-omgeving

WordPress-versie: 6.3

Serveromgeving

Serverinformatie: nginx
PHP-versie: 7.4, 8.1, 8.2
memory_limit: 512 MB
post_max_size: 2 GB
max_execution_time: 1200
max_input_vars: 6144
cURL-versie: 7.80.0
MySQL-versie: MariaDB
Max. uploadgrootte: 2 GB
SUHOSIN geïnstalleerd:
ionCube geïnstalleerd:
ImageMagick geïnstalleerd:
Sodium geïnstalleerd:
Standaard tijdzone is UTC:
PDO_MYSQL geïnstalleerd:
GD geïnstalleerd:
fsockopen/cURL:
SoapClient:
DOMDocument:
GZip:
Multibyte string:
Remote post:
Remote get:

PHP-modules

De volgende PHP-modules zijn beschikbaar op WordPress.com-sites met plugins:

Hoe zit het met sites die worden gehost met Personal- en Premium-abonnementen?

Deze informatie is alleen relevant voor sites waarop aangepaste plugins of thema’s zijn geïnstalleerd. Sites met Personal- en Premium-abonnementen hebben deze functie niet en worden in een andere omgeving gehost. De informatie in deze gids geldt dus niet voor deze sites.

Kan ik de NGINX-configuratie wijzigen?

Sommige plug-ins en thema’s kunnen melden dat je de NGINX-configuratie moet wijzigen zodat ze goed functioneren. Hier bij WordPress.com is dat echter niet mogelijk. Als een plugin of thema wijzigingen voorstelt, neem dan contact op met de ontwikkelaars om te kijken of zij alternatieve oplossingen hebben.

Kan ik php.ini wijzigen?

Sommige plug-ins en thema’s kunnen melden dat je het php.ini-bestand moet wijzigen zodat ze goed functioneren. Hier bij WordPress.com is dat echter niet mogelijk. Als een plugin of thema wijzigingen voorstelt, neem dan contact op met de ontwikkelaars om te kijken of zij alternatieve oplossingen hebben.

Wordt multisite ondersteund op WordPress.com?

Nee. Momenteel ondersteunen we multisite niet op WordPress.com.

WordPress.com-abonnementen beschikken over een uitgebreide lijst met functies voor één site. Als je meerdere sites wilt aanmaken op WordPress.com, kan er een nieuwe site worden aangemaakt op een bestaand WordPress.com-account. Vervolgens kan er voor iedere nieuwe site een apart abonnement worden aangeschaft.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over de informatie op deze pagina of iets anders over de hostingservice, neem je contact met ons op.

Deze pagina kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.