Terug naar Ondersteuning Inhoud en media Pagina's en berichten Snelle en bulkbewerkingen uitvoeren in WP Admin

Snelle en bulkbewerkingen uitvoeren in WP Admin

HetWP Admin-dashboard bevat opties om snel meerdere pagina’s en berichten in bulk te wijzigen. In deze handleiding zie je hoe.

Deze instructies hebben betrekking op de WP Admin-interface. Om deze interface te bekijken, klik je rechtsboven op het tabblad Weergave en selecteer je Klassieke weergave.

Snelle bewerkingen uitvoeren

Je kan de volgende gegevens over één pagina of bericht wijzigen zonder het scherm van de pagina/berichteditor te openen:

Volg de volgende stappen om een snelle bewerking uit te voeren:

1. Ga naar je dashboard.
  2. Ga aan de linkerkant naar Pagina’s of Berichten.
  3. Zorg ervoor dat je de Klassieke weergave-interface bekijkt.
  4. Beweeg je muis over de titel van een pagina en selecteer ‘Snel bewerken‘.
  5. Breng je wijzigingen aan en klik op de knop ‘Bijwerken‘ om op te slaan.
Beweeg de muis over de paginatitel en selecteer Snel bewerken wanneer deze wordt weergegeven.
Snel bewerken openen

Bewerkingen in bulk uitvoeren

Je kan bulkbewerking gebruiken om meerdere pagina’s of berichten tegelijk aan te passen. Om veel pagina’s tegelijk te wijzigen, volg je de volgende stappen:

1. Ga naar je dashboard.
  2. Ga aan de linkerkant naar Pagina’s of Berichten.
  3. Zorg ervoor dat je de Klassieke weergave-interface bekijkt.
  4. Vink de selectievakjes aan de linkerkant van elke pagina aan waarop je dezelfde wijzigingen wilt aanbrengen.
  5. Selecteer in het vervolgkeuzemenu ‘Bulkacties‘ ‘Bewerken’.
  6. Klik op de knop ‘Toepassen‘.
  7. Vervolgens kun je de volgende gegevens voor alle geselecteerde items tegelijkertijd wijzigen:
  8. Klik op de knop ‘Bijwerken‘ wanneer je klaar bent met het in bulk bewerken van je selecties.
Bulkbewerking wordt uitgevoerd.
Opties voor bulkbewerking voor pagina’s

Scherminstellingen

Gebruik het meerkeuzemenu ‘Scherminstellingen’ rechtsboven van het scherm om de kolommen weer te geven/te verbergen die worden weergegeven op de WP Admin-pagina’s en berichtenlijst. Dit kan met name nuttig zijn wanneer plugins extra kolommen toevoegen die de lijst te vol kunnen maken.

Het tabblad Scherminstellingen is gemarkeerd.