Terug naar Ondersteuning Je site verplaatsen Abonnees migreren vanaf een andere website

Abonnees migreren vanaf een andere website

Als je van de ene site naar de andere bent verplaatst, kan je de stappen in deze handleiding volgen om je abonnees te verplaatsen.

Vereisten

Abonnees naar een nieuwe site verplaatsen

1. Ga naar het WordPress.com-dashboard van de site waarnaar je abonnees wilt verplaatsen (d.w.z. de bestemmingssite).
  2. Ga naar Gebruikers → Abonnees:
Gebruikers is geselecteerd, met het submenu Abonnees gemarkeerd.
  1. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de knop ‘Abonnees toevoegen‘ in de rechterbovenhoek van het scherm:
Het pictogram met de drie puntjes wordt gemarkeerd met een pijl.
  1. Selecteer ‘Abonnees migreren vanaf een andere WordPress.com-website.’
De link 'Abonnees migreren vanaf een WordPress.com-website' wordt weergegeven.
  1. Selecteer de site waarvan je abonnees wilt importeren (d.w.z. de bronsite).
Kiezen van welke site je abonnees wilt verplaatsen.
  1. Klik op de knop ‘Abonnees toevoegen‘.
  2. Er wordt een waarschuwing weergegeven om te bevestigen dat je de abonnees van de bronsite wilt verwijderen en ze aan de bestemmingssite wilt toevoegen. Klik op de knop ‘Verplaatsen van abonnee bevestigen‘ als je door wilt gaan.
De knop 'Verplaatsen van abonnee bevestigen' wordt weergegeven.
  1. Je ontvangt een e-mail wanneer de abonnees zijn gemigreerd. Dit kan minder dan één minuut duren voor een klein aantal abonnees, of iets langer als veel abonnees worden verplaatst.

Onthoud dat, terwijl je e-mailabonnees e-mailmeldingen van nieuwe berichten zullen blijven ontvangen zoals voorheen, WordPress.com-abonnees alleen nieuwe berichten in de Reader zullen zien. Ze ontvangen geen updates via e-mail, tenzij ze zich abonneren op de updates van je nieuwe site. Het is misschien handig om een bericht op je oude site te plaatsen over je aanstaande verhuizing om je lezers op de hoogte te houden.