Tillbaka till support Konto Inställningar Datum- och tidsinställningar

Datum- och tidsinställningar

Den här guiden beskriver hur du ändrar datum- och tidsinställningarna för din webbplats.

Ändra tidszon

Du kan uppdatera tidszonen till det som passar bäst för din webbplats, men det är i allmänhet bäst om den matchar tidszonsinställningarna på din dator/telefon. Du kan hitta det här alternativet i Inställningar → Allmänt.

Välj tidszonen i rullgardinsmenyn och klicka sedan på Spara ändringar för att tillämpa den nya tidszonen på din webbplats.

Ändra datum- och tidsformat

Att justera datum- och tidsformatet kommer att ändra hur datum och tider visas på din webbplats. För att hitta den här inställningen går du till Inställningar → Skriva. I sektionen Skapa klickar du på datum- och tidsformat för att expandera dessa alternativ.

Välj önskat format och klicka sedan på ”Spara ändringar” längst ner på sidan för att tillämpa det nya formatet på alla datum som visas på din webbplats.

Om du vill skapa ett anpassat datum- och tidsformat för din webbplats besöker du WordPress.org-sidan för formatering av datum och tid.

Formateringsalternativ för datum och tid