Tillbaka till support Konto Verktyg Webbplatslogotyp

Webbplatslogotyp

Den här guiden visar hur du lägger till din webbplatslogotyp. Har du inte någon logotyp än? Vi har slagit oss ihop med Fiverr för att hjälpa dig att skapa en logotyp.

Lägg till din logotyp i webbplatsredigeraren

Om du inte ser Utseende → Anpassa i din adminpanel innebär det att din webbplats använder webbplatsredigeraren. För att lägga till din logotyp, gå till Utseende → Webbplatsredigerare och lägg till blocket Webbplatslogotyp istället.

Lägg till och ändra storlek på webbplatslogotypen i webbplatsredigeraren.

Lägg till din webbplatslogotyp i Anpassa

Videoavskrift

Om du vill lägga till en webbplatslogotyp öppnar du din startsida, håller muspekaren över Utseende och klickar sedan på Anpassa.

I Anpassa klickar du på avsnittet Webbplatsens identitet och sedan på Välj logotyp.

Välj logotypfilen på din dator eller dra och släpp din logotyp för att ladda upp den.

Klicka på Välj så kommer din logotyp att visas i förhandsgranskningsfönstret.

Klicka på Spara ändringar för att aktivera logotypen på hela webbplatsen.

Mer ingående information finns på WordPress.com/support.

För att lägga till din logotyp, följ dessa steg:

1. Gå till Utseende → Anpassa och klicka på sektionen Webbplatsidentitet.
  2. Klicka på Välj logotyp för att öppna din webbplats mediebibliotek.
  3. Ladda upp en ny bild eller välj en som redan finns i ditt mediebibliotek.
  4. Klicka på Ange som logotyp så kommer din logotyp att visas i förhandsgranskningsfönstret.
  5. Klicka på knappen Spara ändringar längst upp till höger för att aktivera logotypen på din webbplats.

WordPress.com samarbetar med Fiverr för att göra det enkelt för dig att skapa en fantastisk logotyp på bara några sekunder. Fiverr gör det möjligt för alla att snabbt få en professionell, högkvalitativ design till ett överkomligt pris. För att komma igång:

1. Gå till Utseende → Anpassa och klicka på sektionen Webbplatsidentitet.
  2. Klicka på Skapa logotyp för att gå till Fiverr-webbplatsen.
  3. Ange namnet på ditt företag eller din blogg, samt en slogan om du har en sådan, och klicka på Generera.
  4. Fiverr kommer automatiskt att skapa logotyper som du kan visa och anpassa. Du kan enkelt anpassa färg, typsnitt, textstorlek, avstånd, placering med mera.
  5. När du har köpt din logotyp kan du ladda ner den.
  6. Följ stegen som beskrivs i avsnittet Lägga till din webbplatslogotyp ovan.

Dölja webbplatsrubriken och beskrivningen

När du har en logotyp är det inte säkert att ditt tema behöver visa din webbplatsrubrik med vanlig text. Rubriker är dock bra för SEO! Istället för att lämna den tom kan du dölja den: under verktygen för Webbplatslogotyp i Anpassa finns en kryssruta med texten Visa webbplatsrubrik och slogan. För att dölja din webbplatsrubrik och beskrivning, så att bara logotypen visas, avmarkerar du denna ruta och klickar på Spara och publicera.

Visa webbplatsrubrik och slogan

Temasupport

För att se alla teman som stöds, använd filtret WebbplatslogotypTema-galleriet.