Tillbaka till support Flytta din webbplats Överföra en webbplats till ett annat WordPress.com-konto

Överföra en webbplats till ett annat WordPress.com-konto

Du kan överföra äganderätten till en webbplats eller blogg till ett annat WordPress.com-konto genom att följa stegen i den här guiden.

Innehållsförteckning

Innan du börjar
Starta överföringen

När den nya ägaren har lagts till som administratör på webbplatsen, öppna WordPress.com-adminpanelen, gå till Inställningar → Allmänt och klicka på Överför din webbplats under Webbplatsverktyg.

Skärmbild på alternativet "Överför din webbplats" som visas under Inställningar → Allmänt → Webbplatsverktyg.

På nästa skärm öppnar du administratörsrullgardinsmenyn och väljer den administratör som du vill överföra ägarskapet till. Därefter klickar du på knappen Fortsätt. Dessa instruktioner gäller för både webbplatser och bloggar.

Skärmbild som visar rullgardinsmenyn där du kan välja den nya webbplatsägaren.

Läs noga igenom varningsmeddelandet som visas på nästa skärm. Om du vill fortsätta med överföringen, bekräfta den genom att justera reglagen för de tre påståendena längst ner på skärmen och klicka sedan på knappen Starta överföring:

Skärmbild som visar ett varningsmeddelande rörande innehåll och ägarskap, uppgraderingar och domänöverföring till den nya ägaren.
Läs igenom varningen och bekräfta överföringen för att fortsätta. (Välj för att förstora)
Bekräfta överföringen

Du kommer att få ett e-postmeddelande till din e-postadress med en uppmaning att bekräfta överföringen. Klicka på Auktorisera överföring i e-postmeddelandet för att slutföra överföringen.

Den nya ägaren kommer också att få ett bekräftelsemeddelande via e-post:

Skärmbild som visar bekräftelsemeddelandet som skickas till den nya ägaren.
E-postmeddelande mottaget av den nya ägaren

Uppdatera kontaktuppgifterna för domänen

Ägare av en domän är skyldiga att tillhandahålla aktuell och giltig kontaktinformation. När domänen har överförts, påminn den nya ägaren att uppdatera kontaktuppgifterna för domänen.