Tillbaka till support Konto Fakturering och uppgraderingar Ändra din betalningsfrekvens

Ändra din betalningsfrekvens

Ditt WordPress.com-paket och andra köp kan betalas med olika intervall. Den här guiden beskriver de tillgängliga alternativen och visar hur du byter från månatliga till årliga betalningar och vice versa.

Betalningsfrekvenser

Betala för ditt WordPress.com-paket med ett-, två- och treåriga avbetalningar. Du kan också betala månadsvis. Priset per månad är dock högre än om du skulle betala för ett år i förskott. De flesta människor förväntar sig att driva sin webbplats i minst ett år, så att betala årligen är billigare i det långa loppet.

Du kan betala för Professional Email eller Google Workspace enligt ett månatligt eller årligt schema.

Domänavgifter debiteras per år och kan inte betalas månadsvis.

Växla från månatliga till årliga betalningar

WordPress.com erbjuder månatliga och årliga paket. För att ändra betalningsfrekvensen för ditt paket från månadsbetalning till årlig betalning, följ dessa steg:

1. Klicka på din profilikon högst upp i din WordPress.com-adminpanel:
Profillänken är markerad med en orange pil
  1. Till vänster väljer du menyalternativet Köp:
Alternativet Köp är markerat i blått.
  1. Välj ditt månatliga paket.
  2. Bläddra ner under paketinformationen och klicka på ”Uppgradera paket”:
En pil pekar på knappen Uppgradera paket.
  1. På nästa skärm väljer du fliken ”Betala årligen” högst upp på paketsidan.
  2. Välj ditt paket och klicka på knappen ”Uppgradera till årligen”.
  3. Fortsätt till kassan för att slutföra ditt köp.
    • Eventuell tid som återstår på ditt månatliga paket kommer att vara pro-rankad, dvs. beloppet kommer att dras av från det belopp som ska betalas.

För att ändra din Professional Email-betalningsfrekvens från månadsbetalning till årlig betalning, kontakta supporten.

Månatliga Google Workspace-prenumerationer kan inte ändras till årlig fakturering.

Växla från årliga till månatliga betalningar

Månadskostnaden för paketet är högre än om du skulle betala för ett år i förskott. De flesta förväntar sig att äga sin webbplats i minst ett år, så att betala årligen är mer ekonomiskt för dig och hjälper oss att hålla våra priser låga.

Om du fortfarande vill flytta ditt paket från årliga till månatliga betalningar, kontakta oss för att få hjälp.

Andra köp som betalas på årsbasis, såsom Google Workspace och domänregistreringar, kan inte betalas månadsvis.