Tillbaka till support Tjäna pengar Introduktion till WooCommerce

Introduktion till WooCommerce

För att skapa en onlinebutik, installera gratistillägget WooCommerce på din WordPress.com-webbplats. Den här guiden kommer att introducera WooCommerce samt hjälpa dig att börja skapa produkter och konfigurera en butik.

Den här funktionen är tillgänglig för webbplatser med WordPress.com Creator- eller Entrepreneur-paketet. Om din webbplats har något av våra äldre paket är funktionen tillgänglig med Pro-paketet.

Om WooCommerce

WooCommerce är en e-handelslösning som gör det möjligt att lägga till en varukorgs- och kassaprocess, lista dina produkter, ta emot betalningar, övervaka lagerstatus och allt annat som du behöver för att sälja online. Du kan konfigurera en onlinebutik för att sälja fysiska produkter, digitala produkter, prenumerationer, medlemskap med mera.

Du kan installera gratistillägget WooCommerce med WordPress.com Creator-paketet. Alternativt kan du välja Entrepreneur-paketet för enkel åtkomst till allt du behöver för att skapa en kraftfull, lönsam webbplats där du kan sälja produkter och tjänster.

WordPress.com tillhandahåller en samling vackert designade teman som är specialbyggda för WooCommerce-butiker.

Kolla in några av WooCommerce-funktionerna i denna live-demo.

WooCommerce-webbseminarium

Titta på vårt inspelade webbseminarium för att få vägledning genom varje steg av processen med att konfigurera din butik med hjälp av WooCommerce:

WooCommerce-resurser

WooCommerce har en egen dokumentationswebbplats med en utmärkt sökfunktion, där du kan lära dig mer om att konfigurera en butik med grundläggande WooCommerce-sidor såsom varukorgs-, kassa- och butikssidor samt hitta WooCommerce-kompatibla teman och utökningar.