Tillbaka till support Innehåll och media Sidor och inlägg Skärmen Redigera inlägg i WP-adminpanelen

Skärmen Redigera inlägg i WP-adminpanelen

Den här guiden omfattar de olika inställningarna för att redigera dina inlägg i WP-adminpanelen.

De här instruktionerna gäller WP Admin-gränssnittet. Om du vill visa det här gränssnittet klickar du fliken Visa i det övre högra hörnet och väljer Klassisk vy.

Snabbredigera

Alternativet Snabbredigera visas under en inläggsrubrik när du håller muspekaren över rubriken. Du kan komma åt det genom att öppna Inlägg → Alla inlägg i WP-adminpanelen. Med snabbredigering kan du ändra uppgifter om inlägget, t.ex. rubrik, slug, datum, författare, lösenord, integritet, kategorier, etiketter, kommentarer, status och om det är klistrat.

Massredigera

Med rullgardinsmenyn Massåtgärder högst upp i listan Redigera inlägg kan du massredigera flera inlägg samtidigt. Om du vill göra det markerar du flera inlägg i listan med kryssrutorna till vänster. Välj sedan Redigera från rullgardinsmenyn Massåtgärder och klicka på knappen Verkställ. Du ser alternativ som kan tillämpas på alla valda inlägg.

Massredigera inlägg

Det finns ingen metod för att massredigera flera inlägg för att ändra statusen från Lösenordsskyddat till Offentligt.

Panelinställningar för WP-adminpanelen

Det finns fler alternativ i WP-adminpanelen som du kan använda för att ändra visningen av dina inlägg. Välj Panelinställningar längst upp till höger för att visa en lista med inställningar som du kan ändra: