Tillbaka till support Domäner och e-post Förnya en domän

Förnya en domän

WordPress.com-värdpaket inkluderar ett års gratis domänregistrering. Den här guiden visar hur du förnyar din domän när gratisåret har passerat.

Förnya automatiskt

Som standard förnyas din domän automatiskt innan den löper ut. Om en domän löper ut kan det vara svårt och dyrt att få tillbaka den, och det finns dessutom en risk att någon annan hinner registrera domänen före dig. Av dessa anledningar rekommenderar vi att du låter Automatisk förnyelse vara aktiverat:

Skärm för att hantera ditt domänköp.
Domänregistrering med Automatisk förnyelse aktiverat

Du kan kontrollera sidan Köp för att säkerställa att Automatisk förnyelse är aktiverat för din domän:

Visa domänpriser.

Förnya manuellt

För att förnya din domän manuellt följer du dessa steg:

1. Gå till skärmen Köp.
  2. Hitta din domänregistrering i listan Aktiva uppgraderingar och klicka på den:
Skärmbild som visar domänregistreringsprenumerationen på sidan Aktiva uppgraderingar.
Uppgradering av domänregistrering.
  1. Klicka på knappen ”Förnya nu” längst upp till höger eller längst ner på sidan:
Skärm som visar sidan för domänhantering, med pilar som pekar på förnyelseknappsalternativen.
Förnyelseknappar för domänregistreringsprenumerationen.
  1. Du kommer att bli omdirigerad till kassan för att slutföra ditt köp. Se domänpriser här.
  2. På kassaskärmen kan du förnya domäner manuellt för flera år i taget genom att välja ytterligare år i listrutan för förnyelsens varaktighet. De flesta domäner kan förnyas för upp till högst tio år. Om din domän till exempel redan är giltig i två år kan du förnya den för upp till åtta år till.
Listrutan för flerårigt tidsval i domänförnyelsesektionen på kassasidan.
Välja flera år för domänförnyelse