Tillbaka till support Konto Fakturering och uppgraderingar Betalningsmetoder: PayPal

Betalningsmetoder: PayPal

Du kan betala för dina köp på WordPress.com med ett PayPal-konto. Det här guiden visar dig hur det går till.

Om PayPal-betalningar

Du kan ansluta ditt PayPal-konto medan du gör ett köp, exempelvis ett paket eller en domän, på WordPress.com. Du kan också lägga till PayPal till en befintlig prenumeration från prenumerationens inställningssida.

Eftersom betalningar för WordPress.com-prenumerationer är återkommande behöver du en extra betalningskälla i reserv (ett verifierat kreditkortsnummer eller ett bankkonto) som är ansluten till ditt PayPal-konto, även om du har pengar på PayPal-kontot.

Det finns vissa länder som PayPal inte accepterar betalningar från. Om du har ett kredit- eller betalkort registrerat till en adress i ett av dessa länder kan du inte använda ditt PayPal-konto för att betala. Du kommer inte heller att kunna använda PayPal om du betalar i någon av följande valutor: BRL (Brasilianska real), IDR (Indonesiska rupiah), INR (Indiska rupies) eller TRY (Turkiska lira).

Använd PayPal för nya köp

Om PayPal är tillgängligt i ditt område visas alternativet ”PayPal” under steget ”välj en betalningsmetod” under kassaprocessen:

Välj PayPal i kassan och klicka på knappen ”PayPal” längst ner på skärmen för att slutföra ditt köp med PayPal:

En pil pekar på PayPal-knappen i kassan.

Använd PayPal för en befintlig prenumeration

För att använda PayPal för kommande förnyelser av ett befintligt köp, gör så här:

1. Klicka på din profilikon högst upp i din WordPress.com-adminpanel.
  2. Till vänster väljer du menyalternativet Köp.
  3. Välj den uppgradering som du vill uppdatera betalningsmetoden för.
  4. Under informationen klickar du på knappen ”Ändra betalningsmetod”.
    • Den här knappen visas inte om du inte är prenumerationens ägare. Kontakta den användare på din webbplats som gjorde köpet för att be dem att uppdatera betalningsmetoden.
  5. Om PayPal är tillgängligt i ditt område visas alternativet ”PayPal” under fältet ”Kredit- eller betalkort”: Klicka på alternativknappen bredvid PayPal för att välja alternativet:
PayPal-alternativet är markerat.
  1. Klicka på PayPal-knappen längst ner på skärmen. Du kommer att omdirigeras till PayPal för att bekräfta ditt konto och tilldela det som din prenumerations betalningsmetod.

När du har lagt till ett PayPal-konto kommer du att kunna se det under fältet ”Betalningsmetod” för köpet:

PayPal visas som den aktiva betalningsmetoden för ett paket.