Terug naar Ondersteuning Account Instellingen Datum- en tijdinstellingen

Datum- en tijdinstellingen

In deze handleiding wordt beschreven hoe je de datum- en tijdsinstellingen van je site wijzigt.

Tijdzone wijzigen

Je kan de tijdzone bijwerken naar degene die voor jouw site het meest logisch is, maar over het algemeen is het beter om de tijdzone-instellingen te laten overeenkomen met die van je computer/telefoon. Je vindt deze optie onder Instellingen → Algemeen.

Selecteer de tijdzone uit de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan om de nieuwe tijdzone toe te passen op je site.

Datum- en tijdindeling wijzigen

Het bijstellen van de datumindeling en tijdindeling verandert op basis van hoe datums en tijden op je website worden weergegeven. Om deze instelling te vinden, ga je naar Instellingen → Schrijven. In het gedeelte Opstellen klik je op Datum- en tijdindeling om deze keuzes uit te breiden.

Selecteer de gewenste indeling en klik vervolgens onderaan op ‘Wijzigingen opslaan’ om de nieuwe indeling toe te passen voor alle datums die op je site worden weergegeven.

Als je een aangepaste tijd- of datumindeling voor je site wil aanmaken, ga je naar de WordPress.org-pagina over het wijzigen van de datum- en tijdindeling.

Opties voor de datum- en tijdindeling