Terug naar Ondersteuning Account Tools Sitelogo

Sitelogo

In deze handleiding zie je hoe je het logo van je site kunt toevoegen. Heb je nog geen logo? We werken samen met Fiverr om je te helpen er een te creëren.

Voeg je logo toe in de Site-editor

Als je Weergave → Aanpassen’ niet ziet op je dashboard, gebruikt je site de Site-editor. Om je logo toe te voegen, ga je naar Weergave → Site-editor en gebruik je in plaats daarvan het Sitelogoblok.

Voeg het sitelogo toe aan de site-editor en pas de grootte aan.

Voeg het sitelogo toe in het aanpassingsmenu

Videotranscript

Ga naar de homepage, hou je muis boven ‘Weergave’ en klik op ‘Aanpassen’.

Klik in het aanpassingsmenu op het gedeelte ‘Site-identiteit’ en klik vervolgens op ‘Logo selecteren’.

Selecteer het logobestand op je computer of sleep je logo en laat het los om het te uploaden.

Als je op ‘Selecteren’ klikt, verschijnt je logo in de voorbeeldweergave.

Klik op ‘Wijzigingen opslaan’ om het logo op je hele site te activeren.

Ga naar WordPress.com/support voor gedetailleerdere informatie.

Om je logo toe te voegen, volg je deze stappen:

1. Ga naar Weergave → Aanpassen en klik op het gedeelte Site-identiteit.
  2. Klik op Logo selecteren om de media van je site te openen.
  3. Upload een nieuwe afbeelding of kies er een die al in je media staat.
  4. Als je op Instellen als logo klikt, verschijnt je logo in de voorbeeldweergave.
  5. Klik op de knop Wijzigingen opslaan rechts bovenin om het logo op je site te activeren.

WordPress.com werkt samen met Fiverr om eenvoudig en in een paar seconden een prachtig logo te creëren. Met Fiverr is het voor iedereen mogelijk om snel en tegen een betaalbare prijs te beschikken over ontwerpen van professionele kwaliteit. Om aan de slag te gaan:

1. Ga naar Weergave → Aanpassen en klik op het gedeelte Site-identiteit.
  2. Klik op Logo maken om naar de Fiverr-website te gaan.
  3. Voer de naam in van je bedrijf of blog, alsmede de slogan (als je die hebt) en klik op Genereren.
  4. Fiverr maakt automatisch logo’s aan die je kunt bekijken en aanpassen. Je kunt eenvoudig de kleur, het lettertype, de lettergrootte, afstand, positionering en meer aanpassen.
  5. Nadat je je logo hebt gekocht, kun je het downloaden.
  6. Volg de stappen in het gedeelte Je sitelogo toevoegen hierboven.

Verberg de titel en beschrijving van de site

Als je een logo hebt, wil je misschien niet dat je thema je sitetitel weergeeft in standaard tekst. Maar titels zijn goed voor SEO! In plaats van de titel leeg te laten, kun je deze verbergen: onder de tools voor Sitelogo in het aanpassingsmenu zie je een vakje met het label Sitetitel en ondertitel tonen. Om je sitetitel en beschrijving te verbergen en alleen het logo weer te geven, vink je dit vakje niet aan en klik je daarna op Opslaan en publiceren.

Sitetitel en ondertitel tonen

Ondersteuning van thema’s

Om alle thema’s te zien die worden ondersteund, kun je het Sitelogo-filter gebruiken in de Themagalerij.