Terug naar Ondersteuning Je site verplaatsen Importeren via All-In-One Migration

Importeren via All-In-One Migration

Als je een volledige WordPress-site wilt importeren, inclusief plugins, thema’s en gebruikers, kan de All-in-One WP Migration-plugin je daarbij helpen.

Deze optie is geschikt voor zelf-gehoste WordPress.org-sites wanneer je al de optie Alles importeren hebt geprobeerd, maar niet het gewenste resultaat kreeg. Je kunt met de plugin-methode ook een plaatselijke/testsite importeren.

Voorwaarden

Voordat je begint

Beheerdersaccount

Als de beheerdersaccount op de site waaruit je importeert een andere gebruikersnaam en ander e-mailadres dan je WordPress.com-account bevat, heb je geen toegang meer tot de site als je de migratie hebt voltooid. Zorg ervoor dat de beheerder van de site van waaruit je migreert dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde e-mailadres heeft als je WordPress.com-account om dit te voorkomen.

Jetpack

Als de Jetpack-plugin geïnstalleerd is op de site van waaruit je migreert, maak je de koppeling met Jetpack ongedaan om een identiteitscrisis te voorkomen.

Stap één: Je huidige site exporteren

1. Installeer en activeer de All-in-One WP Migration-plugin op de site die je naar WordPress.com wilt importeren.
  2. Ga naar All-in-One WP Migration → Exporteren op het dashboard van de site.
    • Indien je dezelfde domeinnaam gebruikt op de nieuwe WordPress.com-site, hoef je de functie voor zoeken en vervangen niet te gebruiken in All-in-One WP Migration → Exporteren. Indien je echter domeinnamen verandert als onderdeel van de migratie, kun je de huidige domeinnaam invoeren in het veld Zoeken en je nieuwe domeinnaam in het veld Vervangen door. Vervolgens genereer je je exportbestand volgens de stappen hierboven.
  3. Klik op Exporteren naar en kies de optie Bestand. De andere methoden die je hier ziet kosten geld, terwijl de optie Bestand is inbegrepen bij de gratis versie van All-in-One WP Migration.
  4. Wacht tot het bestand voorbereid is.
  5. Klik op de downloadoptie om het bestand op je computer op te slaan. Het bestand heeft een .wpress-indeling.

Stap twee: Importeren naar WordPress.com

1. Installeer en activeer de All-in-One WP Migration-plugin op je WordPress.com-site.
  2. Ga naar All-in-One WP Migration → Importeren op het dashboard van de site.
  3. Klik op Importeren uit en kies de optie Bestand.
  4. Selecteer het .wpress-bestand dat je eerder hebt gedownload op je computer.
  5. Wacht tot de upload voltooid is. Dit kan eventjes duren, afhankelijk van de grootte van de site.
  6. Als de upload voltooid is, klik je op Doorgaan om te bevestigen dat je de huidige WordPress.com-site wilt overschrijven.

⚠️

Als je een site via deze methode importeert, wordt de volledige inhoud van de WordPress.com-site gewist en vervangen door de nieuwe versie van de site.

Stap drie: Contact opnemen

Als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, stuur je ons een bericht om ons te laten weten dat je een migratie hebt voltooid met de All-in-One WordPress Migration-plugin. We zullen je site bekijken om te controleren of de migratie goed is gegaan.