Plugin umožňuje vložiť na stránku tabuľky s dokumentami - objednávkami, zmluvami či faktúrami a tiež pridá možnosť vkladať dokumenty do systému Zverej …
Beoordelingen
Laatst bijgewerkt
January 22, 2022
Versie
1.0
Zverejniť.sk

Plugin umožňuje vložiť na stránku tabuľky s dokumentami – objednávkami, zmluvami či faktúrami a tiež pridá možnosť vkladať dokumenty do systému Zverejniť.sk.

Právne a technické informácie:

Plugin Zverejniť.sk nekomunikuje so serverom zverejnit.sk bez vedomia užívateľa. K priamej komunikácií medzi systémom WordPress a serverom www.zverejnit.sk nikdy nedochádza – komunikácia môže prebiehať len pomocou odkazov (napr. Vložiť dokument, Test konfigurácie…) – tieto odkazy sú načítané len prostredníctvom webového prehliadača. Plugin Zverejniť.sk nevytvára žiadne Cookies bez výslovného súhlasu užívateľa a/alebo návštevníka tejto webovej stránky. Plugin Zverejniť.sk nezasiela a nezhromažďuje žiadne osobné údaje. Plugin Zverejniť.sk po vložení shortcode vloží do webstránky vlastný script uložený na serveri zverejnit.sk, ktorý vykreslí dáta v tabuľke, záložné zobrazenie v prípade nepovolených scriptov a záložné zobrazenie v prípade nepovolenia rámov.

https://www.zverejnit.sk/ochrana-sukromia/ – Zásady ochrany osobných údajov https://www.zverejnit.sk/podmienky.pdf – Podmienky používania služby Zverejniť.sk

Podpora a pomoc s inštaláciou

Viac informácií na https://www.zverejnit.sk

Gratisop Creator abonnement
Door te installeren, ga je akkoord met de Servicevoorwaarden van WordPress.com en de voorwaarden voor plugins van derden.
Getest tot
5.9.0
Deze plugin kan worden gedownload, zodat je hem op je zelf-gehoste WordPress-installatie kan gebruiken.