OVER ONS

Bij WordPress.com is het onze missie om het publiceren van websites en eCommerce voor iedereen mogelijk te maken.

Wij zijn een gehoste versie van de open source-software, WordPress. Want wanneer je de vrijheid hebt om iets te creëren, jezelf te uiten of online geld te verdienen, is alles mogelijk.

IN COSA CREDIAMO

Iedereen kan een idee bedenken. We willen dat jij de mogelijkheid en ondersteuning krijgt om dit idee online te publiceren.

Betere producten voor een beter internet.

We willen een beter internet creëren. Een internet dat goed voelt om te gebruiken. Een plek waar mensen en ideeën in alle vrijheid en openheid samen kunnen komen.

Iedereen heeft een stem.

Ideeën horen niet thuis achter gesloten deuren. Software en jouw berichten ook niet. Wij gaan je helpen met het uiten van jezelf.

Echte ondersteuning door echte mensen.

Klantenservice is niet alleen iets dat we aanbieden. Klantenservice is wie we zijn. Onze supportmedewerkers noemen we trots Happiness Engineers – echte ondersteuning door echte mensen.

Vrijheid en ownership.

Je hebt de vrijheid om een site te maken die bij je past en de baas te zijn over alle content en data – of het nu een blog, winkel, portfolio of iets compleet anders is.

Je kunt iets maken dat er toe doet.

Door gebruik te maken van de eenvoudige tools voor het ontwerpen en bouwen van je site, door het veilig hosten ervan en door het vinden van je publiek heb je een website die met je meegroeit.

WIE WIJ ZIJN

We zijn even divers als de websites die onze klanten maken.

We werken allemaal aan het verbeteren van WordPress.com en de producten die onze klanten dagelijks gebruiken. Zo vinden we nieuwe manieren om online je ding te doen. Bij Automattic lanceren we bijna elke dag updates en ontwikkelen we andere producten. Denk maar aan WooCommerce en Jetpack tot Gravatar en Simplenote, om jouw ervaring op het web verbeteren.

ONS NETWERK

WordPress.com maakt deel uit van een community van makers, bloggers, ondernemers, community-organisatoren, onze ondersteunende werknemers en klanten zoals jij.


409 mln.

unieke bezoekers per maand

20 mld.

paginaweergaven per maand

70 mln.

nieuwe berichten per maand

77 mln.

nieuwe reacties per maand


WordPress.com heeft alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Persoonlijke domeinen, zodat je website een eigen adres heeft. Het noodzakelijke qua snelheid en beveiliging met JetpackWooCommerce-winkels, anti spam-software Akismet en nog veel meer functies en upgrades.

Je website. Je blog. Je winkel.

WordPress stuurt meer dan 40% van alle websites op het web aan. Word lid van de community. Wij zijn toegewijd aan het succes van je bedrijf.