plugin-icon

Nastavenia SK/CZ pre WooCommerce

Tento plugin si kladie za cieľ uľahčiť život e-shopom na Slovensku a v Česku. Snaží sa to dosiahnuť tým, že poskytuje funkcionalitu, ktorú potrebuje t …
דירוגים
עודכן לאחרונה
June 9, 2018
גרסה
2.0.2
התקנות פעילות
200

Plugin je stále vo vývoji, rozhodne nie je dokončený a je aktuálne v štádiu beta (tzn. všetko by malo fungovať, možno až na pár prehliadnutých chýb). Budem veľmi vďačný za akúkoľvek spätnú väzbu, pripomienky i návrhy na vylepšenie – prosím, píšte do fóra k tomuto pluginu. Majte na pamäti, že cieľom pluginu je poskytovať funkcionalitu, ktorú potrebuje takmer každý e-shop, nie takú, ktorá sa zíde len špecifickej skupine.

V tomto momente má plugin len jedinú funkcionalitu: Umožniť nákup zákazníkov na firmu, spolu so zadaním firemných údajov (IČO, DIČ, IČ DPH). Postup vyzerá tak, že štandardne sú políčka pre nákup na firmu schované a zobrazia sa až vtedy, ak si zákazník zvolí nákup na firmu. Kvôli ďalšej možnosti rozšírenia je v pokladni vymenené poradie výberu krajiny a políčok pre firmu, keďže v medzinárodnom e-shope je logické najprv vybrať krajinu a až následne zadať údaje o firme – tie sú totiž špecifické pre každú krajinu. Problém to robí najmä pri nákupe zo Slovenska do Česka a naopak, keďže v oboch krajinách poznáme pole DIČ, avšak v každej krajine znamená niečo iné (na Slovensku je to interné identifikačné číslo daňového úradu, v Česku je to názov pre celoeurópske registračné číslo pre DPH – toto číslo sa na Slovensku nazýva IČ DPH). Plugin tento problém rieši tak, že zákazníkom e-shopu zobrazí polia vždy s názvom, ktorý sa používa v krajine zvolenej v pokladni. Naopak, v administrácii sa používa názov polí podľa nastaveného jazyka, je teda naprieč administráciou jednotný (aj pre objednávky z rôznych krajín).

Okrem zadania údajov je možné tieto údaje upravovať v administrácii objednávky, v profile používateľa, po prihlásení v účte zákazníka a takisto získať tieto údaje pre použtie v iných pluginoch (typicky fakturačných). Tieto údaje sa tiež generujú do sformátovanej fakturačnej adresy.

חינםבתוכנית Creator
בביצוע ההתקנה, אנחנו מקבלים את הסכמתך לתנאי השירות של WordPress.com ולתנאים של התוסף של הצד השלישי.
התקנות פעילות
200
נבדקו עד
4.9.25