http://herbokvar.wordpress.com
-
Beyler bu site bana ait fakat neden engellendigi konusunda herhangi bi açıklama yapılmadı bana. Yetkililere ulasmak için ne yapmam gerekir. Veya neden oldugu konusunda bi bilgisi olan varmı ?
-
sitenize tıkladığımda kullanıcı sözleşmesini ihlal ettiğinize dair uyarı çıkmakta. wordpress.com türkçe blogları içinde film, müzik albümü ve bilgisayar yazılımlarını indirmek üzere rapidshare benzeri adreslerin yer aldığını gözlemlemekteyim. eğer blog’unuzda bu tarz postlar mevcut ise onları kaldırıp wordpress.com ile blogunu tekrar açmak üzere aşağıdaki adresten iletişim kurabilirsiniz:
-
malesef, gizlilik sözleşmesi veya kullanıcı sözleşmesi türkçe olmadıgından bu konu hakkında bi bilgim yok. Diger wordpress sitelerine baktıgımda cogunda warez kullanımlar var. Onlarda oldugundan bi sakıncası yokturdur diye bende ekledim. Onları silmem için sitenin admin paneline girmem lazım fakat orayada ulasamıyorum. İletişim bölümü dahi ingilizce oldugundan nereye ne yazacagım konusunda hiçbir fikrim yok :(
-
-
youtube’a baglanti veriyorsaniz yasak olmamasi gerek. yine de ben bu paylasimlari pek anlayamiyorum. isteyen zaten youtube’dan takip edebiliyor ki aslinda bu paylasimlar youtube kullanici sozlesmesini ihlal ediyor. yani bir dizi yapimcisi sikayet ettiginde o dizilere erisim kesilir.
-
‘ peixesloucos ‘ benim wordpress yasaklanan sitemi acmam için gerekli olan şey nedir?
-
sorununuzu ingilizce olarak turkiye saati ile 18’den sonra asagidaki adrese girerek wordpress ile online iletisim kurabilirsiniz:
http://wordpress.com/contact-support/bir de support@wordpress.com a yazabilirsiniz.
-
Türkçeyi hallettik ingilizce mi kaldı :D ben nasıl anlatayım derdimi ingilizce olarak :)
Bildigim kadarıyla siz Tr.Wordpress’ten sorumlusunuz. Bunu sizin deneniz gerekmezmi ?
Birde merak ettigim konu şu; siteyi direk kapatma değilde uyarı vermeleri gerekmez mi? Direk siteyi iptal etmeleri yanlış bana göre.
-
ben wordpress kullanicisiyim sadece :) ama forumlari takip ederek paylasimda bulunmaya calisiyorum. ingilizce forumlara goz attim warez icerik paylasimi kesinlikle yasak ve uyari yapilmadan bloglar bloklanabiliyor, ornekleri cokca mevcut. anladigim kadari ile blogun tekrar acilmasi pek mumkun degil. yeni bir adres alarak tekrar bloglamaya baslayabilirsiniz.
-
peki o zaman ;) ben ilk başta iletişimde bulun konuları kaldırırsan belki acarlar gibisinden bişey söylemiştin o yüzden söylemiştim ;) yinede teşekkürler.
-
peki peixesloucos bloglarimiza kapaticaklarsa bole p ki ndn onca emek verelim bloglara bu tr.wordpress den sen sorumlu degilsin anladim p ki sorumlusu olan biri yokm
-
kullanici sozlesmesi acisindan gerekirse bloglar kapatilmali. sonucta fikri mulkiyete saygi duymaliyiz. wordpress.com’un ingilizce, fransizca ve flamanca bloglarini takip etmekteyim bizde oldugu gibi dizi, muzik videosu paylasimi yok denecek kadar az. sonucta youtube’a linkleyerek paylasim yapilabilir, bu belki wordpress kullanici sozlesmesini ihlal etmez ama youtube’un kullanici sozlesmesini ihlal sozkonusu olur cunku orada sadece kendi cektiginiz ya da telif haklarina sahip oldugunuz videolari yukleyebilirsiniz.
sonuc olarak kullanici sozlesmesi haricinde fikirlerden ya da blog iceriklerinden dolayi bir kapatilma soz konusu olamaz. wordpress bu konuda cok hassas zaten ornegini de sitenin aylarca turkiye’den erisime kapali olmasinda yasadik. isteseler bir tusa basarak adnan oktar aleyhinde yeralan bloglari kapatirlardi. -
-
peixesloucos ingilizceyle senin aran iyidir :) verdikleri cevap
Hi,
Your film downloads are illegal.
http://herbokvar.wordpress.com/category/film-indir/
If you will remove all of them I can return the blog.
–Mark
benim anladıgın kadarıyla film indir bölümünü silersen geri acılır siten diye okudum. öylemi yoksa ben mi yanlıs anladım. bilgilendirirsen memnun olurum.
Teşekkürler.
-
evet, ‘film indir’ kategorisi ile yayimladigin tum postlari silmen gerekir.
bloglarda fimler, bilgisayar programi ya da muzik albumlerine rapidshare gibi linkler veriyorsaniz bloklanma riski herzaman icin devam edecek bence.dizi06, sizin blog sanirim youtube videolarini yayimlamakta. wordpress’te bir sorun olacagini sanmiyorum ama dizi yapimcilari youtube’a sikayet ederlerse oradaki hesabiniz kapanir.
-
napalım öyle yapak :D pr güncellemesi olmus bu arada :) pr5 olmus herbokvar ;) bildigim kadarıyla bunların pr’leri sahte yinede olsun :)
-
- ‘http://herbokvar.wordpress.com’ konusu yeni yanıtlara kapalı.