Bir E-Ticaret Sitesi
-
Hayatta herkes mutlu olmak ister. Bazen öyle bir an gelir ki insanoğlu çok mutsuz olur hatta intihar etmeyi bile düşünebilir. Sebebi çok açıktır. Ya arkadaşıyla tartışmıştır, ya da anne veya babasıyla vb. Şeyler. Ben kişi olarak bu konuyu hep düşünmüşümdür . Kendimi nasıl pozitif tutabilirim diye. İşin aslına bakarsanız bu biraz zor. Tabiri caizse aradan çıkan kıl insanlar morel bozmak için yetiyor.
Biraz saçma gelebilir size ama ben bunu internet ortamında da araştırdım. Acaba mutluluk iksiri ne olabilir diye. Çeşitli makaleler okudum ama herkes bir şey söylemiş. İşte kafanıza takmayın sakin olun gibi şeyler.
Ama bir başka makale daha okurken o arada tütsü kelimesini gördüm. İlk defa duyduğum bir isimdi bu, biraz araştırmalar yaptım. Araştırmalarda aldığım bilgi insanın mutlu olabileceğini sağlayan yanan çubuklarmış.
Türkiye’de böyle bir ürünün olduğundan biraz şüphelendim çünkü onlarca araştırma yapıyorum ama ilk defa karşılaştım tütsü kelimesi ile sonra Google arama motoruna tütsü çeşitleri yazdım ve karşıma bununla alakalı bir E-ticaret sayfası çıktı. Ayrıca bu site WordPress yapısında bir site.
Aradığım ürünü buldum. Konularda geçen mutluluk kelimesi beni biraz da olsa inandırıcı kılmıştı. Sipariş vermek istedim derken, ürünü kargoya verdim. Ürün elime geldiğinde kutusunu kokladım muhteşem bir kokuya sahipti. Çubukları yaktığımda evi bir koku sardı komşuya giden bu koku onları bile çok şaşırttı.
Asıl konuya dönmek gerekirse anlatılanlar tamamen doğru tütsü insanları mutlu edebilmek için yeterli bir koku hazinesine sahip. Sizlere de tavsiye ediyorum. Hep mutlu olmanız dileğiyle. Herkese hayırlı günler dilerim.
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘Bir E-Ticaret Sitesi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.