Tags » Kim MyungSoo

[FANFICT] Cinderella

CINDERELLA

“The word that follows you is beautiful
I’m kissin the hand of the Cinderella that I finally found”

Author: Gugigi

Length: Drabble

Cast: Find by yourself! 1,046 more words

Choi Sooyoung

[DRABBLE COLLECTION] #3 REINCARNATION

story by slmnabil

in association with finnesa @ HSG

1 | 2

 

#3 REINCARNATION 248 more words

Fan Fiction

[FANFICT] Love Letter?

LOVE LETTER?

“I put everything I wanted to say right here
This is only for your eyes, here is my letter, don’t forget it”

LOVE LETTER? 1,670 more words

Choi Sooyoung

Sorry

I’m so sorry guys.. :'(:'(

Okay mungkin aku update ini ngga penting sama sekali
Aku cuma mau curhat sedikit okay.. Gwenchana???

Jujur ngga tau kenapa aku justru akhir2 ini suka banget sama BigStar Couple, awalnya emang aku ngga terlalu wah sama mereka, mungkin karena aku udah tergila2 sama myungzy couple jd aku butuh waktu buat nenangin diriku waktu tau mereka dating… 476 more words

Bae Suzy

Attentive Guy [Part 5]

Attentive Guy
by : mee

Jung Soojung, Kang Minhyuk
Yoon Bomi, Park Hyungsik, Jung Chanwoo, Kim Myungsoo, Bae Suzy
OCs: Jang Hyesook, Jung Jinseok

Romance, School Life, Family || Chaptered || PG… 4,271 more words

Romance

LOVER - Never Ending Fighter


Title : LOVER ( THREESHOOT )
Cast : Kim Myungsoo, Bae Suzy
Genre : Romace – action – a bit harsh
Rating : PG-17
Author : Monita a.ka Kim98happyend… 1,270 more words

Bae Suzy

(Oneshoot) Believe Me

Bae Suzy, Kim Myungsoo, Lee Minho

Sad, Romance

Oneshoot

PG-18

Disclaimer : Cerita ini murni dari pemikiran author sendiri. Cerita ini hanya fiktif belaka, apabila ada setting dan alur yang sama itu hanya sebuah ketidak sengajaan. 3,467 more words

Bae Suzy