Tags » Facebook Notes

#ThrowbackThursday -- "On Family (A Confession)"

Can hardly believe it’s been almost a year since I wrote this.

Originally posted as a Facebook note on April 23rd, 2014.

On Family (A Confession) 2,320 more words

Facebook Notes

#ThrowbackThursday -- "Thoughts on Passover, About Passover"

I’ve been neglecting these Throwback Thursday posts, because I’ve been super busy since returning from Israel — I’ve been babysitting a lot, raking in the cash; I took a trip last week to tag along at Harvard Law School with a friend, which served only to reaffirm my career choices because ick, law school; and of course, Passover is coming. 2,890 more words

Facebook Notes

Old-school Facebook notes.

If you were like me back in the day when Facebook was still “new” and you were jumping off the Myspace bandwagon, you did those stupid “about me” notes where you had to answer all 13,397 questions (ok not really but they seemed to go on forever…) and then tag all your friends so the vicious cycle could go on and on and on… Well, I had forgotten about it until recently when I remembered it in the shower (yes shower… I swear that’s where I have all my aha moments). 396 more words

Blog

On Vacation, Restlessness, and Self

I never used to get restless. I could just sit and zone out for hours or do absolutely nothing with a week or more of vacation and see everyone growing restless around me and freaking out over not being productive, and I would feel like telling them all, “Hey! 1,017 more words

Facebook Notes

PYETJE PUBLIKE Komandantëve të ZOLL

Nga: Driton Gani Nimani,Fushë Kosovë

Për:  Arif Muqolli- Profi
Nuredin Ibishi- Leka
Rrustem Mustafa-Remi

Date: 13 shkurt 2015

Vendi: Fushe Kosove

Pyetja: Qfarë u bë me aplikacionin tim nr:32101 të datës 21.12.2012 dorëzuar në Shoqatën e veteranëve të UCKsë në Fushë Kosovë ? 1,167 more words

Facebook Notes

te Ministria e Puneve te Brendshme apo ne Polici-mund te pason Injorimi Fashist nese paraqitni kerkese apo ankese

3 January 2014 at 15:57 https://www.facebook.com/note.php?note_id=730060910357732

Ja deshmi se ky shtet nuk fuksionon por aktron se funksionon , perndryshe nese keto emaila nuk jane pare nga pergjegjesit ateher krimi i organizuar brenda Policise qenka tek policet e Teknike Informative ne Polici dhe pergjegjesit e tyre .Me poshte kam paraqite emailin derguar MPBse dhe deshmi emailat e derguar ne adrese te komisionerit te atehershem Sheremet Ahmeti dhe kryesuesen e Administrates se SHPK-se Atifete Jahjages. 630 more words

Facebook Notes

SHIK & BIK= Ihvanul Muslimin apo Lidhja e BROBONIQIT

26 December 2014 at 20:02 at https://www.facebook.com/note.php?note_id=944212542275900

Unë e fali Xhumanë ka disa muaj në Xhaminë e Dardanisë në Prishtinë. Hoxha i nderuem Remzi Haziri  është shkak për këtë, sepse në 75 % të rasteve, është në nivel dhe jasht ndikimit të prrallave të SHIKut. 2,071 more words

Facebook Notes