Tags » Harry Styles

Truth or lies

The poem is from Harry’s point of view.

Do you see me,
as I stand here before you
Have you set me free,
tell me, is it true… 48 more words

Harry Styles

Just A Little Bit Of Your Heart - 7 #Demam

Aku kok ngerasa keranjingan banget ya nulis ini. Tapi mungkin mulai besok aku sedikit mulai ngadat karena udah mulai sibuk ya. well, part ini dibikin ketika riza lagi emosi jiwa gara-gara KRS tiba-tiba ganti kelas sendiri dan mood jeblok seketika, pingin nelen orang, pingin nabok orang. 2,430 more words

Mia

Just A Little Bit Of Your Heart - 6 #Rumah Sakit

Seriously, seharian ini aku digupuhi buat lanjut part 6 sama pacarnya Nayell Horan dengan alibi, “Ini lho masih minggu pertama kulian masih nggak ada tugas.” Ya bener juga sih ya hahaha dan tadi pas kelas terakhir aku menyempatkan diri colong-colong waktu di pojokan buat ngetik ini dikala dosen menerangkan ‘pengantar’ berupa kontrak pembelajaran dkk. 2,786 more words

Mia

[Tựa ngàn cánh hoa rơi] Chap 4

04. Hãy hát cho tôi một khúc ru cuối trước lúc người đi

“Không ngủ được sao?”

Harry ngáp dài một tiếng, quay sang đối diện với người vẫn đang chăm chú nhìn trần nhà. 2,706 more words

One Direction

I love writing! My writing ranges from sweet to dirty and everything in between. This was something a tumblr user asked me to write for them one time. 789 more words

One Direction

The fall that broke the Internet (oh and Kanye) - Brits 2015

I’m going home (YAY!). As much as I love university and even Birmingham (never thought I would be saying that 3 years ago…) it gets to a point every term where you just need to see your parents, sleep in a clean bed and eat a hearty home cooked meal. 845 more words

Music