Etiketter » Fotografi

Fotografitë më të bukura të martesës gjatë pandemisë

Pandemia e koronavirusit ka ndryshuar shumë mënyrën tonë të jetesës, ka ndryshuar zakonet tona dhe nganjëherë ka vendosur ekzistencën tonë në pritje. Ne u mësuam me video konferencat, hoqëm dorë nga udhëtimet për të cilat kishim dhënë depozitën dhe… 270 fler ord

#2021

Krijo një portofol profesional online

Do ju prezantojmë disa këshilla të thjeshta, të cilat mund t’i zbatoni për të krijuar një portofol online në lidhje me fushën e preferuar. Në rastin e mëposhtëm, i referohemi fotografisë. 652 fler ord

Aventuratejulit

Si të nisni biznesin tuaj të fotografisë?

1. Qëllimi i biznesit

Për të patur sukses, fillimisht duhet të caktoni qëllimet kryesore për biznesin e ri dhe të ndiqni rrugën që do ju çojë në përmbushjen e tyre. 1 461 fler ord

Aventuratejulit

Pelajaran wajib untuk pemula fotografi: bagaimana cara menggunakan sumber cahaya belakang, samping, depan,dan atas?

sebagian besar orang tidak mengambil foto saat matahari tepat di atas kepala, karena cahaya saat ini akan membuat mata Anda menyipit menjadi satu garis. Setiap foto terlihat mengerutkan kening, dan ekspresi tersebut seperti berkata kepada fotografer, ”Kamu menyiksaku? 1 585 fler ord

Fotografi

Tidak untuk ditiru! Memotret Pawang Merpati di Ciroyom

”Kang, boleh saya foto?”

Tanya saya membuka pembicaraan dengan salah satu pawang merpati yang kebetulan saya temui saat menyusuri rel kereta api di sekitar stasiun Ciroyom. 453 fler ord

Bandung

Fito para duke shitur fotografi online

Në ditët e sotme ka plot mënyra për të fituar para, por, e kishit menduar ndonjëherë që një prej tyre mund të jetë shitja e fotografive online?! 871 fler ord

Aventuratejulit